1. Manekin / Sobota-Niedziela / Dosiadam się - lub mogę jechać swoim
2. szymkowski / Sobota - Niedziela wole nie, ale w ostateczności! / Chętnie bym się dosiadł
3. katia / Niedziela / Jadę swoim autem - 4 wolne miejsca
1. Manekin / Sobota-Niedziela / Dosiadam się - lub mogę jechać swoim
2. szymkowski / Sobota - Niedziela wole nie, ale w ostateczności! / Chętnie bym się dosiadł
3. katia / Niedziela / Jadę swoim autem - 4 wolne miejsca
"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć."
Ja się raczej dopasuje do większości. Prawdopodobnie będę miał 2 miejsca wolne.
400D -> 60D -> D300s -> D50 -> D600
Coraz gorsze prognozy na sobotę :http://new.meteo.pl/um/php/meteorogr...type=0u&id=661
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
Jeśli w sobotę nie wypali wyjazd to ja prawdopodobnie wybieram się na zakrzówek. Ma odbyć się tam jakieś ognisko + muzyka![]()
5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagram
A gdzie w koncu na te krokusy?
Jak jestem za krótszą trasą (Kalatówki). Wyjazd uzależniam od słonecznej pogody. Biorąc pod uwagę prognozy sobota odpada raczej. Być może niedziela. Dam znać na forum.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Ja jednak będę miała 3 wolne miejsca w aucie, gdyż prawdopodobnie dołączy do nas jedna osoba. Niestety nie fotografująca, ale chcąca trochę pochodzić z nami. Dokładnie dam znać.
"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć."
a pogoda na sobotę i teraz już na niedzielę, też nie wygląda różowo...
Ostatnio edytowane przez nessuno ; 20-04-2012 o 20:27
coś mi się wydaje, że wielkie G z tego wyjdzie :- ( Chyba nie są nam dane krokusy w tym roku :/
5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagram
No i wyszło ... też tak czułem. Deszczu się boicie ?? ... Ja przynajmniej z cukru nie jestem.
Co z Niedzielą ? część z Was pisała że może być.
1. Manekin / Dosiadam się - lub mogę jechać swoim
2. szymkowski / Chętnie bym się dosiadł
3. katia / Jadę swoim autem - 3 wolne miejsca
4. BlueICE - ?
Pogoda do godziny 16 ma być !
Jak wspomniałem dziś mam napięty dzień, popatrzę w wolnej chwili na smatfonie co i jak, jeśli aktualna niedziela proszę się określić
http://www.twojapogoda.pl/polska/mal...ne/godzinowa/3
aaa w radiu gaaadali że krokusów dostatek ....