Był ogromy, ślad utrzymał się na niebie z 2-3 sec.
Miał farta.
Był ogromy, ślad utrzymał się na niebie z 2-3 sec.
Miał farta.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Wystarczy mu wytlumaczyc ze fotografia to sztuka i nie ma w niej miejsca na takie detale jak odpowiedni uklad gwiazdozbiorow na niebie ;-))))
--
Pozdrawiam
Krzysztof Zagórski
Photo Day 13.0 w Krakow Airport
http://www.mmkrakow.pl/383055/2011/8...?category=news
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Czy Photo Day musza byc ZAWSZE organizowane w te weekendy w ktore pracuje?
Eh... wiatr w oczy przez cale zycie ;-)
Tak na marginesie to ciekawe jak udalo im sie zorganizowac tam Photo Day.
Wladze Balic jak by to najdelikatniej powiedziec... sa mocno spiete
O ile np w Pyzowicach wystarczy pogadac z rzecznikiem (ofkors nie kazdy moze) i bez problemu kilka razy stalem 10m od pasa na ktorym ladowaly samoloty (swoja droga bylem troche zly ze nie zabralem aparatuo tyle na Balicach chociazby wejscie 0.5m za szlaban oznacza koniecznosc wykonania 1000 telefonow i zostania obmacanym przez 10 SOL'istow, ze o pozostalych przyjemnosciach nie wspomne
![]()
Ostatnio edytowane przez Maver ; 22-08-2011 o 22:27
--
Pozdrawiam
Krzysztof Zagórski
Termin naprawdę niezły. Akurat gdy w Radomiu jest Air Show
Ja właśnie miałem jechać do Radomia, ale się nie uda więc spróbuję się zapisać się na Balice , na pocieszenie.
Ja się na Balice wybieram.
Udało mi się zapisać
Widziałem też kilka znajomych nick-ów stąd.
Gdyby ktoś chciał się przyłączyć do wyjazdu to jadę samochodem z Prądnika Białego i mogę Kogoś zabrać. W razie czego proszę pisać.
Ja również jadę samochodem z Nowej Huty i chętnie zabiorę innych uczestników. Faktycznie pomiędzy godz. 7.30 a 10.30 ląduje i startuje najwięcej samolotów. Co do parkingu to muszę przyznać, że jest bardzo drogi - 5 zł/15 min ( pierwsze 10 minut bezpłatne ). Wszędzie zakazy zatrzymywania się i postoju. W minioną niedzielę wybrałem się na słynną górkę na linii zejścia, a auto zostawiłem między pobliskimi zabudowaniami przy głównej drodze ( nie było żadnych znaków ). Stamtąd na piechotę ok. 10-15 minut do ronda. Można pojazd zostawić też przed wiaduktem nad autostradą. Też ok. 10-15 minut do ronda. Jak ktoś jest zainteresowany transportem proszę pisać na PM. Pozdrawiam.
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(