Strona 348 z 433 PierwszyPierwszy ... 248298338346347348349350358398 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 471 do 3 480 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Początki nałogu Awatar Maver

Domyślnie

Nie pierwszy raz siatke tam stawiaja.
    Swoja droga tylko w polsce taki teren moze stac i "niszczec" zamiast zostac jakos sensownie zagospodarowany. Ale oczywiscie wlasciciel najchetniej sprzedal by dzialki pod budowe jakiegos blokowiska w okolicy z "prywatnym jeziorkiem" wtedy bylo by bezpiecznie....
    Eh... szkoda gadac.
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof Zagórski

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

no niestey na to nic nie poradzimy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jeszcze w temacie cementowni coś nowego:

Domyślnie

Tak troszeczke off topic'owo, ale mam pytanie do Krakusow wiec skrobne tu.
    Nie wiedzial ktos z was w Krakowie czarnej blyszczacej pleksi do kupienia w sklepie?
    Szukalem po hipermarketach, ale maja tylko biale (przynajmniej w tych w ktorych sprawdzalem). Na allegro niby sa, ale potrzebuje na wczoraj wiec nie mam czasu czekac na przesylke, wolal bym isc do sklepu i kupic.
    Potrzebuje taki standardowy kawalek na podstawe do zdjec, nie wiem, 50x50cm? Cos w tych okolicach.
    Jesli komus sie rzucilo cos takiego w oczy, to prosil bym o info.
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof Zagórski

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

byc moze sie wypuszcze, bo wieki tam nie bylem ale kiedys pleksiglasa kupowalem kolo wypozyczalni bewerlyy na ulicy pilotow obok Mc'D i chyba bylej krakchemii

Domyślnie

Ale mowisz o Castoramie ktora jest tam, Almie (bylej krakchemi) czy jeszcze jakims innym sklepie?
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof Zagórski

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Kupowałem swego czasu tworzywo na spód stołu "bezcieniowego". Szukałem po hiperkach (szkoda czasu) i nic nie było. Znalazłem wreszcie firmę Tuplex. Mają rożnego rodzaju tworzywa sztuczne, płyty laminowane itp. czarne błyszczące też powinno być.

ODDZIAŁ KRAKÓW
    ul. Zawiła 58
    30-390 Kraków
    tel./fax 12 262 06 06
    tel./fax 12 260 25 50

krakow@tuplex.pl
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    No a tak na marginesie ... nie da się zwykłej szyby położyć na czarnej folii/kartonie itp? Ewentualnie np. prysnąć zwykłe przezroczyste pleksi od spodu czarnym sprayem?
    Ostatnio edytowane przez gervee ; 05-08-2011 o 12:30 Powód: Automerged Doublepost
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Domyślnie

Pewnie sie da, ale wolal bym pleksi.
    Dzieki za info, przedzwonie sobie do nich
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof Zagórski

Dopiero zaczyna

Domyślnie

jak nie mają w Tuplexie to pytaj naprzeciwko nich(ALUGRAF) lub w agencjach reklamowych gdzie robią reklamy ,banery itd.itp

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich Krakusów, napływowców a nawet masonów.

Mam pytanie do was wszystkich i do każdego z osobna, a w szczególności do zapaleńców makro-świata. Mianowicie jakiś czas temu zrobiłem lampę typu Ring Flash którą jak wiemy głównie stosuje się do foto makro, jednak do tej pory mogłem jej użyć jedynie do fotografii portretowej bo obiektywu makro jako takiego nie posiadam Jeśli ktoś ciekawy to konstrukcję lampy można oblukać poniżej. A teraz przechodząc do rzeczy chciałbym zapytać czy ktoś ma może jasny obiektyw makro (oczywiście z mocowaniem Canon ) najlepiej o ogniskowej 100mm i chciałby się wybrać ze mną na plener w kwiatki i chmary owadów co bym wreszcie mógł sprawdzić jak ten ring doświetla tego typu kadry? Oferuje w zamian testy tejże konstrukcji na własnym body, z własnym flashem (ew mogę do testów pożyczyć 580EX)
    pisać... pisać....

Strona 348 z 433 PierwszyPierwszy ... 248298338346347348349350358398 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów