Polar może sie przydać.
Polar może sie przydać.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Hej Krakowianki i Krakusy!
Może wpadniecie do nas na plener do Zakopanego? Będzie kilka osób z forum, m.in. Najeli, Majchalak, Tasia, Zieloo, oczywiście ja i inni.
Będziemy tam conajmniej 3 dni, niektórzy dłużej. Termin - piątek, sobota,
niedziela - 23 - 25 września.
W planach łącznie i do wyboru: fotografia krajobrazu, trochę błyskania na dworze, sesja najprawdziwszych ślubniaków i inne.
Więcej tutaj:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=77796
W imieniu swoim oraz klubowiczów Canon-Foto-Klub serdecznie zapraszam!!
W razie jakichkolwiek pytań jestem do dyspozycji!
Pozdrowionka!
PS.
Sam też zastanawiam się czy po drodze w piątek lub w niedzielę nie wpaść na kilka godzin na biegany plener do Krakowa. W razie co to się do Was uśmiechnę z pytaniami gdzie i co koniecznie trzeba w Krakowie zobaczyć.
Ostatnio edytowane przez AMMarshall ; 26-08-2011 o 08:13
AMMarshall: nie ma sensu na biegany plener wpadać, Kraków to nie budynek, który można zaliczyć w ciągu godziny... Tak się nie da... Do Krakowa to przynajmniej na 3-4 dni.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Nie przesadzajcie, nie trzzeba odrazu calego Krakowa zwiedzac. Poza tym znowu az tak duzy nie jest![]()
--
Pozdrawiam
Krzysztof Zagórski
...chętnych na zwiedzanie Kraka zawsze zapraszamy...
Witajcie drodzy Krakowscy forumowicze,
Wybaczcie że tak się wpycham w różne wątki, jednak nie często mam czas usiąść przed PCtem. Chciałem ponownie zapytać o możliwość spotkania się w plenerze z kimś kto posiada obiektyw makro, jak pisałem wcześniej najlepiej pomiędzy 60mm - 100mm, szczegóły mojej propozycji TUTAJ Oprócz użytkownika Bangi nikt nie zareagował a ja nie wiem dlaczego. Czy to filozofia typu "Żony i szkieł nie udostępniam?"Nikt nie ma takich szkieł / nie interesuje się makro? Obiecuję, że nie gryzę, nie zrzędzę i nie wycinam nerek w celach handlu organami.
Pozdrawiam
Fotowator.pl
Chętnie wybiorę się na poranny plener i użyczę 100, ale dopiero w przyszłym tygodniu będzie to możliwe.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Robert ma "dwójkę", ja "jedynkę", z którą też bym się chętnie gdzieś wybrał po niedzieli.
No Panowie! To rozumiem! "Pospolitego ruszenia" jeszcze nie ma ale już bliskoJeśli któryś z was, lub ktoś kto jeszcze będzie chciał dołączyć ma jakieś propozycje co do dobrego miejsca co by robaki dopisały to śmiało pisać, postaram się stawić w dowolnym miejscu Krakowa czy też jego bliskich okolic. Przyznam że nie robiłem nigdy sesji makro a w szczególności robali, ale po wpisach na forach z tego tematu widzę że to jakieś mordercze godziny poranne wchodzą w rachubę, czy tak?