Niedziela rano na 50% - ewentualnie popołudniu w niedziele na 99%
Niedziela rano na 50% - ewentualnie popołudniu w niedziele na 99%
Jeśli jutro popołudniem to my z canisem jesteśmy chętni - jeśli niedziela to niestety nie damy rady.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Jutro po południu chyba pewniejsza pogoda.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Wygląda na to, że większej ilości osób pasuje sobotnie popołudnie. Jak pisałem - mnie także pasuje. Robert wspominał o godzinie 17. Czy w takim razie możemy umówić się jutro o 17 przy bocznym wejściu do Praktikera ( od strony skrzyżowania z ul. Centralną ) ?
Pogoda z tego co widziałem jutro zdecydowanie pewniejsza gdyż w niedzielę już dość często mają pojawiać się burze.
Czy ta godzina i miejsce Wam odpowiada ?
Canon 50D i sporo chęci...
Dla mnie ok.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Dla nas ok.
No to już jest nas 4 osobyPrzyznam szczerze, że po moim ostatnim pomyśle wyjazdu do obozu w Oświęcimiu spodziewałem się, iż Prefabet też nie spotka się z pozytywnymi opiniami
A tu miła niespodzianka :P
Może jeszcze ktoś dołączy![]()
Canon 50D i sporo chęci...
Jesli uda mi sie wyrobic jutro do 17 z powrotem do Krakowa to po prostu przyczłapie na 17'nastą, niestety nie bede wiedzial o ktorej wroce, do czasu az nie wroce... a i wtedy nie jest do konca pewne czy nie pogonia mnie gdzie indziej ;-)
Taka specyficzna praca
Jak uda mi sie dotrzec na 17nasta to po prostu sie pojawie.
--
Pozdrawiam
Krzysztof Zagórski
Ja być może też o 17 sie zjawie i moze zabiore kolege damiana ktory dziala tez na forum
Polecam zabrać dobre buty. W tenisówkach wstęp wzbroniony :P