Ok 20 już w Krakowie.
Ok 20 już w Krakowie.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Kolega z sasiedniego forum zdal wlasnie relacje.. krokusow jest malo.. jeszcze nie pootwierane.... heheh wszyscy sie wybieraja 9tego.. jakies oblężenie bedzie..
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Ciekawe jak będzie z krokusami w Gorcach, zabieram psa (niech se bydle pobiega) - więc Tatry odpadają.
A swoją drogą zastanawiające jak uda się pogoda za tydzień - w czasie najazdu krokusofotografów
taki mały ot:
moim zdaniem kosi się trawę, nie krokusy - te są pod ścisłą ochroną.
Fiu fiu
.....ładne kwiatki.....zainteresowanych pogłębieniem wiedzy na temat uprawy krokusów, zachęcam do przeczytania porad specjalistów:
http://www.zielonyogrodek.pl/ogrody/...c_krokusy.html
http://poradnikogrodniczy.pl/krokus.php
....dziękuję wszystkim za dzisiejszy plener.....było super.......czekam na Wasze foty.....mam nadzieję, że za tydzień też się zbierze grupa....pozdrawiam
1.
2.
3.
cdn.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Dywany były... i to spore.. Dziekuje wszystkim za wspolny plener. Ale się dotleniłem!!!!
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Wczoraj z domero wróciliśmy o 23 -tej, stanęliśmy jeszcze coś przekąsić.
Dzięki Wszystkim za świetny plener, były krokusy i było zajeb......:-D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dzisiaj więc dziękuję wszystkim za świetny plener, były krokusy i było zajeb....:-D
PS Elu, Twoje krokusy wyszły ślicznie
Dzięki Wszystkim za świetny plener, były krokusy i było zajeb......:-D
PS Elu, Twoje krokusy wyszły ślicznie
Sorki za moją powtarzaną wypowiedź. Przez pomyłkę zacytowałam samą siebie![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Oliwka ; 04-04-2011 o 12:44 Powód: Automerged Doublepost
oliwka
kurczę , fajne zdjęcia, nie jestem szczególnym fanem tego typu fotografi, ale te mi się bardzo podobają,
padał tam deszczyk czy krople robione podręcznym zraszaczem?
mam takie pytanie - może Wam się wyda śmieszne, ale jak to właściwe jest z tym chodzeniem po Polanie? można wszędzie łazić, znaczy się poza ścieżkami, bardzo dawno temu tam byłmi chyba się wybiorę w najbliższym czasie