....Yoshi, dzięki za fotoreportaż....Nessuno Twoje zdjęcie jest piękne...
....
....Yoshi, dzięki za fotoreportaż....Nessuno Twoje zdjęcie jest piękne...
....
Być może. Zgadza mi się godzina i miejsce, więc pozwoliłem sobie twierdzić że to Oni. Byłem zaproszony, lecz wcześniej już miałem bilety na "Oresteje" Przy okazji polecam, rewelacja..
Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
Artysto, twórz, nie gadaj!
Johann Wolfgang Goethe
To ta sztuka w Starym co pod koniec jest mega impreza i show a'la Robbie Williams?![]()
Canon R6 mark II + Canon R50 + RF15-35mm f2.8L IS USM + RF 85mm 2.0 IS STM + RF 70-200 f4L IS USM +RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + RF Sirui Anamorphic 150mm T2.9
https://www.youtube.com/@HubertMultana
Hubert.
Dokładnie tak, jestem już na niej drugi raz i poznaje ją na nowo. Świetna rola Anny Dymnej i młodego Peszka. Fajnie by było zrobić na niej kilka zdjęć. Choć warunki do zdjęć, przy tej ilości dymu, który tam jest to masakra...
Przepraszam za mały OT.
Johann Wolfgang Goethe
a może w niedzielę ktoś ma ochotę na plener? nie wiem dokładnie jak z pogodą, ale może wreszcie coś się wypogodzi, więc gdyby było w miarę ładnie... gdzieś blisko i nie za wcześnie, bo dzieci będą, myślałyśmy z Dorotą - dormik o Lanckoronie![]()
Nie chce zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj.
Szukam jakiegoś przestronnego wnętrza w Krakowie, gdzie można by zrobić kilka zdjęć modelce w sukni balowej. Najlepiej żeby było to wnętrze dosyć przestronne, w miarę eleganckie i żeby się tam dało wtargać softboxaznacie takie? z góry dzięki za odpowiedź.
5D3, 6D, 50D, S14/2,8, 17-40/4L, 24/1.4IIL, S50/1.4EX, 85/1.8, 100L macro, 135/2L, 70-200/2.8L, 100-400L
A Copernicus? Tak jakoś mi do głowy wpadło. Może pozwolą?
Johann Wolfgang Goethe
Spróbuję zapytać, zobaczymy co powiedzą.
Nic już nikomu nie przychodzi do głowy?![]()
5D3, 6D, 50D, S14/2,8, 17-40/4L, 24/1.4IIL, S50/1.4EX, 85/1.8, 100L macro, 135/2L, 70-200/2.8L, 100-400L
Witam
probowal bym po palacach szukac takich miejsc ( o wawelu zapomnij)
zwykle cos trzeba dac w lape
a ja zapytam o cos z innej beczki. Czy ktos dysponuje urzadzeniem do kalibracji monitora? warunki kwestia dogadania sie.