Może być na wynos? Bo ja za kółkiem...:-D
Może być na wynos? Bo ja za kółkiem...:-D
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Szkoda, że niestety odpadam - nie zdążyłabym do pracy...
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Niestety nie dam rady, bo jednak praca wygrała starcie :/ Może innym razem się przyłączę.
Udanej imprezy :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
No to tym razem ja jeszcze dołączęW końcu termin, który pasi (bo ja z tych co to nie-normalnie tyrają w łikendy). Do zobaczenia!
kilka puszek + dupereLki
Witam, mam na imie Marek i bede w Krakowie teraz przez kilka miesiecy. Chetnie wyjde na nastepne spotkanie z lokalnymi fotografami.
pozdr.
Dziękuję za poranne spotkanie. Jak znajdę trochę czasu wieczorem to przeglądnę efekty i coś postaram się wrzucić.
Jest ktoś chętny na jutrzejszą Pieskową Skałę/Ojców?
Moje gnioty
Moje gnioty 2
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Ostatnio edytowane przez Wacek_A ; 22-10-2010 o 16:45 Powód: Automerged Doublepost
kilka puszek + dupereLki
ale pięknie było... a ja nie wiem, czy budzik nie dzwonił, czy go wyłączyłam przez sen, dość, że się obudziłam ok 5.30, zamiast o 4tej![]()
To i tak miałaś jeszcze pół godziny do spotkania. A biorąc po uwagę małe spóźnienie niektórych uczestników nawet 45 minut
Jak pisałem wcześniej wybieram się rano do Pieskowej Skały, na razie są dwie osoby, ja i piezak. Jakby ktoś chciał dołączyć to zapraszam, spotykamy się o 5:30 - 5:40 koło sklepu Lewiatan na ulicy Radzikowskiego (za stacją BP przy Rondzie Ofiar Katynia) lub na stacji Orlen przy drodze wyjazdowej na Olkusz. Powrót planujemy trochę po 9:00. Proszę o wiadomość SMSem czy mamy czekać na kogoś, nr 605 898985, albo o telefon rano byle nie przed 5:00![]()
Moje gnioty
Moje gnioty 2