pomysl mi sie podoba
moze ktos sie jezcze przylaczy
w jakich godzinach?
pomysl mi sie podoba
moze ktos sie jezcze przylaczy
w jakich godzinach?
heh.. szkoda ze po NH, tam nie jest ciekawie a przynajmniej mało sympatycznie i można zarobić...
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Galeria
A powiedz mi Maddalenko jaka jest różnica czy się tu mieszka czy nie - tutaj mieszka 300k ludzi i szansa że spotkasz znajomego 3 osiedla od miejsca zamieszkania na prawdę jest nikła... Mieszkam tu (z dwoma półrocznymi przerwami) 28 lat i nigdy nic złego mi się nie przytrafiło, a nie raz wracałem nad ranem czy w środku nocy. Per obywatel w podgórzu czy w śródmieściu jest 50% więcej rozbojów - bardziej obawiałbym się spacerując po plantach w nocy niż po alei róż...
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Ja myślę, że to subiektywne odczucia. Ja się zawsze obco i źle czuję w hucie, zwłaszcza, że miałam, niestety, okazję być świadkiem niezbyt przyjemnych zajść, gdy musiałam się przez hutę przedzierać. Dlatego teraz jakoś nie mam ochoty tam jeździć. Może i to prawda, że w podgórzu niebezpieczniej, ale nie miałam okazji się o tym przekonać, choć często się włócze po podgórzu nocą (może teraz już trochę mniej).
Galeria
Witam, obserwuje to forum od jakiegoś czasu, chyba jeszcze nie pisałem. Ze znajomym chcemy 12/13 grudnia pochodzić po starych kamienicach na Kazimierzu. Jeśli jest ktoś chętny to z wielką chęcią przyjmiemy. Osobiście jestem młodym, zapalonym fotografem (ba, nawet bardzo młodym i z chęcią poczuyłbym się od starszych doświadczonych kolegów). Termin i godziny jeszcze do dogrania![]()
oglądając w piątki "Zapisane na fotografii" naszła mnie ochota odwiedzić jakieś stare, opuszczone budynki, fabryki, zamki. Wiem, że są jakieś stare, opuszczone forty w Krakowie. Możne znacie inne ciekawe miejsca godne odwiedzenia? I czy byłby ktoś chętny na jakąś wspólną wyprawę?
Ja ogólnie chętny jestem, ale wszystko zalezy od godziny. Co do fortów to polecam fort 50 - łatwo sie do niego dostać.
z małą uwagą, że co sobotę rano, odbywają się tam rozgrywki asgtak na wypadek gdybyś chciał odwiedzić go akurat w sobote
![]()