Z listy wynika jasny wniosek: widzimy się w sobotę (ewentualnie jak ktoś będzie chciał to jeszcze w niedziele). pozostaje pytanie o której godzinie. Proponuje 16 lub 17 bo fajnie się już o takiej porze zmrok robi. Co o tym sądzicie?
Z listy wynika jasny wniosek: widzimy się w sobotę (ewentualnie jak ktoś będzie chciał to jeszcze w niedziele). pozostaje pytanie o której godzinie. Proponuje 16 lub 17 bo fajnie się już o takiej porze zmrok robi. Co o tym sądzicie?
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
jestem za, bardziej nawet za 16stą
przy głównym wejściu?
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Ja bym poczekał na Roberta... Ma nasz statyw :P
Ja zadam może głupie pytanie : gdzie jest to główne wejście ? od 29'ave czy od rakowickiej?![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Mam Wasz statyw![]()
Główne wejście od Rakowickiej.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Postaram się być o czasie, ale jakby co to poprosiłbym o jakiś telefon kontaktowy.
proszę: 505599950
oki...16ta w sobotę...pytanie o gówne wejście nie było głupie, bo jest ich parę....czyli mamy na mysli wejście od ul.Rakowickiej blisko pętli taramwajowej .....:-D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
tramwajowej![]()
Ostatnio edytowane przez Elisabeth ; 29-10-2009 o 22:04 Powód: Automerged Doublepost
canis_lupus, dzięki, jakbym się spóźnił to będę Cię łapać.
Główne wejście na cmentarz jest od strony ulicy Rakowickiej, na wprost ulicy Olszańskiej http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false