no tak, szkoda tylko ze jakims cudem tylko raz mi sie udalo pogodzic termin z wyjsciem razem z wami. skad wy czerpiecie na te terminy to nie wiem![]()
Zdjęcia w większości fajne ... ale historia je przebija.
Yoshi: Historyja znakomita, ale nie wiem czemu wszycie zdjęcia Ci leca w niebieski.
Myślę, że już czas podać informacje dotyczące kolejnego pleneru.
Ja mogę niestety tylko w niedzielę 6.09.2009r.
Elisabeth, możesz podać lokalizację obiektów do focenia ?
Canon 50D + dodatki
Elizabeth proponowała tą lokalizację: Okolice Nowego Brzeska
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Canis ładne trawki, fajny kadr nr 6, piękne nr 7,....... Robert podoba mi się 2,4 (super kolorki), 11, 14 (za kompozycję), ......Yoshitaka niezrównany w opowieści :-D , nr 15 (pięknie tło się rozmyło), 21 sympatyczny portret, .........Madallenka Twoje fotki lekkie jak piórko, najbardziej podoba mi się nr 6,........ co do pleneru to przejeżdżałam tamtedy w weekend, są dwa miejsca widokowe za Nowym Brzeskiem i za Koszycami.....Madalenka fotek nie zrobiłam, bo zatrzymałam się na poboczu i auto zsunęło mi się do rowu, momenty były :-D, ......co do dokładnego miejsca postoju musielibyśmy zadecydować spontanicznie......za Koszycami jest zjazd na Rachwałowice i możliwe, że byłoby to dobre miejsce......mnie tez pasuje niedziela rano 6ego, około 7-8ej, bo wtedy jest dobre światło.....auta konieczne: obiecałam zabrać Madalenkę i jej połówkę i jeszcze kogoś mogę.....posyłam mapkę:
na trasie za Nowym Brzeskiem jest parę pieknych miejsc....nawet mi mignęło pole słoneczników:-D