Strona 140 z 433 PierwszyPierwszy ... 4090130138139140141142150190240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 391 do 1 400 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

jej, niedenerwoj sie. jestes dusza grupy ktora ja budzi do zycia i to chyba dobrze ze ktos taki jest.

moja propozycja to wyskok w zamki, ale mozna by sprobowac tak trase ustawic by zdobyc ich ze 2 lub 3
    fajne ruiny to zamek Krzyz Topor, z tamtad mozna udezyc w strone np checin i ogrodzienca
    mozna tez zrobic trase w odwrotnym kierunku wowczas dwie osoby z grupy NARESCIE beda mialy blisko do domu

Początki nałogu Awatar madallenka
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lucas39 Zobacz posta
    jej, niedenerwoj sie. jestes dusza grupy ktora ja budzi do zycia i to chyba dobrze ze ktos taki jest.

Ja się nie denerwuję... Nie wiem dlaczego tak to odebrałeś. Mówię tylko, że można samemu coś zaproponować i ustawić. Na razie sama nie mam czasu więc dlatego niczego nie ustawiam. Będzie czas to się coś zaproponuje (mam kilka propozycji ale czekam na odpowiedni czas).

moja propozycja to wyskok w zamki, ale mozna by sprobowac tak trase ustawic by zdobyc ich ze 2 lub 3
    fajne ruiny to zamek Krzyz Topor, z tamtad mozna udezyc w strone np checin i ogrodzienca
    mozna tez zrobic trase w odwrotnym kierunku wowczas dwie osoby z grupy NARESCIE beda mialy blisko do domu
    Wiesz, propozycja fajna.. Tylko to raczej już nie na jeden dzień - ciężko byłoby..
    "I love You Cię" Lisku...
    Galeria

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Lucas39 coś Ty zrobił z tym zamkiem? ... jest "Krzyżtopór".
    Tak na marginesie piszesz po "polskawemu" i tak niechlujnie, że aż boli czytać.

Kiedyś wcześniej pisałem o plenerze np w Lanckoronie .... byłem tam na wycieczce z rodziną i kilka zdjęć zrobiłem. Sami zobaczcie czy warto jechać -> http://rebacz.pl/plenery/Lanckorona
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gervee Zobacz posta
    Kiedyś wcześniej pisałem o plenerze np w Lanckoronie ....
    Tu się nie pisze, jeśli chcesz gdzieś na plener iść z grupą to ustalasz KONKRETNIE: datę i godzinę i pytasz o chętnych a nie tylko piszesz..
    Galeria

DrNO
    Guest

Domyślnie

A ja mam pytanie techniczne, czy każdy dojeżdza we włąsnym zakresie, zwłaszcza jak jest dalszy wypad, czy np dwa/trzy autka i zrzuta na paliwo? No i w ogóle jak wyglądają plenerki od stroony organizacyjnej, bo zapewne macie już jakiś wyrobiony schemat. Sam jestem Modem na innym Forum, to wiem, że takie rzeczy wychodzą w praniu i przeczytać o tym się nie da
    A co do miejsca, ja się zgadzam Cokolwiek to będzie

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DrNO Zobacz posta
    A ja mam pytanie techniczne, czy każdy dojeżdza we włąsnym zakresie, zwłaszcza jak jest dalszy wypad, czy np dwa/trzy autka i zrzuta na paliwo? No i w ogóle jak wyglądają plenerki od stroony organizacyjnej, bo zapewne macie już jakiś wyrobiony schemat. Sam jestem Modem na innym Forum, to wiem, że takie rzeczy wychodzą w praniu i przeczytać o tym się nie da
    Dziwne rzeczy wypisujesz
    Cała organizacja jest planowana na forum, więc wystarczy poczytać parę stron wcześniej. Co do transportu to najczęściej ktoś kogoś zabiera jak ma miejsce w autku. Kwestia rozliczeń za paliwo... każdy indywidualnie ją ustala.
    Canon 50D + dodatki

DrNO
    Guest

Domyślnie

OK, fakt, nie doczytałem

Coś już napisał Awatar MORFu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cześć wszystkim, od dłuższego czasu przyglądam się temu tematowi i nadszedł najwyżsyz czas na zapoznanie się ze "swojakami"
    Jestem mile zaskoczony widziany tutaj fotkami ( w szczególności fortów )
    Jestem MORF mam 25 lat, focę amatorsko od dwóch lat.
    Cześć i czołgiem!

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MORFu Zobacz posta
    Cześć wszystkim, od dłuższego czasu przyglądam się temu tematowi i nadszedł najwyżsyz czas na zapoznanie się ze "swojakami"
    Jestem mile zaskoczony widziany tutaj fotkami ( w szczególności fortów )
    Jestem MORF mam 25 lat, focę amatorsko od dwóch lat.
    Cześć i czołgiem!
    Rośniemy w siłę
    Oby przed spotem entuzjazm nie opadł :wink:
    Canon 50D + dodatki

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoshitaka Zobacz posta
    Rośniemy w siłę
    Oby przed spotem entuzjazm nie opadł :wink:
    Pisania jest zawsze dużo, a potem na spoty i tak pojawia się stała ekipa...
    Galeria

Strona 140 z 433 PierwszyPierwszy ... 4090130138139140141142150190240 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów