Sorki, moja pomyłka.
Sorki, moja pomyłka.
LISTA:
1. madallenka z mężem (może przyprowadzimy jeszcze kogoś ze sobą)
2. Robert Dy
3. Yoshitaka
4. magix
Ktoś jeszcze chętny? Proszę się dopisywać do listy.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Oprócz wyjazdu w przyszły weekend dzisiaj planujemy mały wypadzik na kamienice (bramy, schody, itp) wokół rynku. Jak ktoś jest chętny to prosimy o kontakt telefoniczny. Numery znacie, a jak nie to były wyżej podawane.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Ja 9tego maja mam wystawe swoich foto, wiec w sobote nie bardzo moge. W niedziele jak najbardziej. Poza tym, jesli ktos ma chec wpasc na otwarcie to zapraszam.
Za to jutro, to zn. 3 maja mam chec wyskoczenia gdzies na łąke, do lasu czy w podobne miejsce. Naszlo mnie znow na makro. Jest wsrod was ktos, tez ma chec pofocenia przyrode? Z powodu Nikona (no chyba ze i ktos tez ma) , nie moge niestety zaproponowac Tamorona 90 2.8 macro, ale moge pozyczyc Raynoxa 250R
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
5. jablam (jesli nie bedzie to sobota)
6. nessuno ( z tego co mi wczoraj mowila to chyba tez moze w niedziele)
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 02-05-2009 o 17:56 Powód: Automerged Doublepost
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Zmieniłem Canona na coś zdecydowanie lepszego
Poręczny, chwytliwy kolor, rewelacyjne możliwości
Czego chcieć więcej ??
http://img80.imageshack.us/img80/92/sony.jpg
Canon 50D + dodatki
Tak zapytam - zadowolony jesteś?
Pytam, ponieważ nie mam możliwości (a przede wszystkim chęci, ale wykręcam się możliwościami) noszenia ze sobą aparatu i zastanawiam się nad czymś małym. Sporo osób polecało mi niektóre małe aparaty, ale żeby nie narzekać na jakoś w porównaniu z lustrzanką, to ceny ich nie były zbyt rozsądne...
Jak to jest w tym wypadku - jeżli można spytać?
Przecież to jakiś badziew, w dodatku nie mój, tylko jakieś laski na Wawelu mi go dały, żeby im fotkę na NK zrobić
Trzeba dźwigać lustro, nie ma lekko
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ja tylko niosłem pomoc
Jak słusznie zauważył Canis, 50D nadał mi wisi na szyi i z gracją obija brzucho![]()
Ostatnio edytowane przez Yoshitaka ; 04-05-2009 o 22:57 Powód: Automerged Doublepost
Canon 50D + dodatki
Na szczęscie 50D na szyi dynda...