to mam pytanie do krakusów - skoro się po tym waszym pięknym grodzie poruszacie to może ktoś wie cz na Wawelu magnolie już kwitną?
bo od 3 lat trafić w moment nie mogę i albo za wcześnie albo za późno a chętnie bym się wybrał..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Na magnolie to sie wybierz do ogrodu botanicznego.
a ja to w ogóle chciałam życzenia złożyć, bo to już jutro
wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia dla Magdaleny i Szymona :-D
Ostatnio edytowane przez nessuno ; 17-04-2009 o 20:08
Ja nie mam pięknej fotki z kwiatami, posłużę się więc fragmentem wiersza Stachury:
Gdziekolwiek jestem,
Tam ty jesteś.
Tak jesteśmy
Jak milczenie
Po tej pieśni.
Jak dwa jabłka
Na czereśni.
Z najlepszymi życzeniami dla Magdy i Szymona :smile:
oliwka
Z wczoraj.
A te w ogrodzie botanicznym nie mają tak pięknego i historycznego otoczenia![]()
Poczucie humoru mam - Ci co mnie znają wiedzą, że śmieje się prawie zawszeale wiesz 'kolego', może jeszcze Cię nikt nie uświadomił, ale nie zawsze wielkość ma znaczenie - w tym akurat wypadku to chyba kwestia smaku czy też gustu a o nich się nie dyskutuje... Może, gdybyś żartował w bliższym Tobie środowisku, lepiej by zostały Twoje żarty przyjęte
niestety, jeśli chodzi o mnie to 'ziarna trafiające na skałę', lub tez może lepiej 'perły rzucane przed wieprze'.
Nie będę się więcej rozpisywał, bo jeszcze coś opatrznie zrozumiesz, a wiadomo - łysy jak czegoś nie rozumie, lubi przyp...olić ... Pozdrawiam Ciepło![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński