Dolne menu działa bez zarzutów (po zezwoleniu na wyskakujące okienka) w przeglądarce Internet Explorer 7.0 (OS Vista)

Literówki w następujących sekcjach:

Sekcja o plakatach:
Plakaty, które drukujemy powstają w oparciu o przesłan ...

Sekcja Regulamin:
Koszt dostawy poktywany jest ...
... infrared group nie jest opowiedzialny za ...
Jeżeli niektore z postanowień regulaminu

Sekcja Polityka prywatności:
... i podejmowana decycji o dalszym ...
... oraz wywiazania się ze zobowiązań ...
Daj nam znać, a niebędziemy nic Tobie wysyłali

Sekcja Informacje prasowe
... wrocławskej firmy infrared ...
... galerii plaktu...

Sekcja Kontakt
Na wyszystkie zapytania odpowiemy

Dodatkowe uwagi:
- Podczas uzupełniania danych w profilu użytkownika pole "nr konta bankowego" jest wyszarzone a mimo to można wpisywać tam dane (nie tylko cyfry!)
- Edycja profilu: Pole telefon pozwala na wprowadzanie tylko cyfr brak obsługi znaków takich jak spacja + (), kod pocztowy nie jest walidowany
- Podczas finalizacji transakcji istnieje wybór faktura tak/nie, Pola NIP "nazwa i adres firmy" nadal widoczne mimo zaznaczonej opcji faktura nie.
- Brak dodatkowych opcji odnośnie oprawy w antyramę, chodzi mi przede wszystkim o wybór koloru , opcji z paspartu itp.

Ogólne wrażenie bardzo pozytywne, świetny pomysł, bardzo dobre wykonanie. Strona bije po oczach profesjonalizmem, czystością designu co na pewno będzie się podobać w dobie Web 2.0. Jeśli chodzi o ergonomie użytkowania to wszystko przebiegało jak najbardziej ok. Wgrywanie kolejnych zdjęć itp. bez zarzutów. Na plus duży wachlarz możliwych form płatności. Po poprawieniu drobnych usterek wskazanych przeze mnie jak i moich poprzedników projekt uważam za całkowicie udany:rolleyes:. 3mam kciuki za ten projekt.