Pokaż wyniki od 1 do 10 z 238

Wątek: Kryzys a cena sprzetu

Mieszany widok

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Jak ktos ma kase to kupuje i juz.
    Jak ktoś ma kasę to nie zakłada takich wątków, widocznie źle tutaj trafiłeś bo ciebie problem ceny nie dotyczy.
    Albo potrzebujesz albo nie.
    Amator w gruncie rzeczy to niczego specjalnego nie potrzebuje i nic nie musi. 300D już ci zdjęć nie robi że chcesz kupić 5D? A może zdjęcia z 300D są dzisiaj brzydsze niż w momencie kiedy go kupiłeś? W takiej sytuacji odpowiedź na pytanie "albo potrzebujesz albo nie" jest taka że wcale 5D nie potrzebujesz.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Talking

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Jak ktoś ma kasę to nie zakłada takich wątków, widocznie źle tutaj trafiłeś bo ciebie problem ceny nie dotyczy.
    Taa, widocznie obaj tutaj zle trafilismy

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    300D już ci zdjęć nie robi że chcesz kupić 5D? A może zdjęcia z 300D są dzisiaj brzydsze niż w momencie kiedy go kupiłeś? W takiej sytuacji odpowiedź na pytanie "albo potrzebujesz albo nie" jest taka że wcale 5D nie potrzebujesz.
    Nie, no to wiem, z czystej polskiej zawisci chce tez sie pochwalic ze mam 5d, ja zdjec nie robie, ja mam tylko sprzet. No niestety nie mialem takiej szansy zeby zaczac od 5d jak Ty

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie, no to wiem, z czystej polskiej zawisci chce tez sie pochwalic ze mam 5d, ja zdjec nie robie, ja mam tylko sprzet. No niestety nie mialem takiej szansy zeby zaczac od 5d jak Ty
    Ja nie zacząłem od 5D, a sens tego co powiedziałem jest taki że mało kto kupuje tutaj sprzęt z rzeczywistej potrzeby, bo zdecydowana większość z userów CB to zwykli amatorzy. Więc używanie przez ciebie argumentu "albo potrzebujesz albo nie" jest dla mnie zupełnie chybione, bo większość tutaj nie ma pilnej potrzeby wymiany sprzętu i może poczekać aż chwilowo rozchwiany rynek i nie mający żadnych fundamentalnych podstaw kurs dolara względem złotówki się odwrócą.

Uprawnienia umieszczania postów