Bardzo ciekawy felieton w kontekście kryzysu.
"Opowieści z krypty" - Czy i tu dotarł ten okropny kryzys?
Bardzo ciekawy felieton w kontekście kryzysu.
"Opowieści z krypty" - Czy i tu dotarł ten okropny kryzys?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
lo matko pierwszy raz odkad jestem poza granicami Pl jedyne sensowne zakupy to u Nas w kraju hmmm kto by pomyslal doczekac takich czasow
No i pojechaliście po jakichś koksowniach, budowlankach czy innych volkswagenach. Przymykam na chwilę dla ochłonięcia i przypominam o temacie wątku.
Tematy ogólnopolityczne/gospodarcze to na portalach ogólnospołecznych (jakieś tam onety czy gazety) a nie specjalistycznych polecam roztrząsać.
Ech, ten szybujący dolar
Niedługo chleb będzie po 1000zł
http://allegro.pl/item566197870_niko...aku_torba.html
jestem w szoku... dwa tygodnie temu ukladalem liste zakupow do wniosku o dotacje na podjecie dzialalnosci, wszystko ladnie podliczylem, wylinkowalem. dzis zajrzalem ponownie zeby sprawdzic przed zlozeniem czy napewno sie zgadza... 70-200 f2.8 is ktorego mialem wylinkowanego na 6000 zl w jednym sklepie dzis stoi tam 7800 zl, niezle...
No i spadł. Do 3,89. Porażka.
Moje marzenie to dolar ponad 10zł a euro max 2.50. Stockowicze mnie zrozumieją.
Powiedzcie mi ile kosztowal rok temu 17-40 L bo teraz wchodze na allegro a tam 3100 zł - chyba troche szaleją chłopcy
Mniej sprzętu, więcej talentu.
Dwa lata temu 2600, dołek był w okolicy 2000