Pokaż wyniki od 1 do 10 z 238

Wątek: Kryzys a cena sprzetu

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Bo kryzys drogi panie to proces, a nie fakt jednorazowy jak dajmy na to upadek samolotu...Trudno to pojąć. Dziś bankrutuje Islandia, jutro amerykańskie koncerny zwalniają ludzi, a w sobotę w Polsce odbija się to czkawką, bo zakład japoński w moim mieście zwolni 800 osób. To trzy wydarzenia, których nie należy opisać? Przeanalizować? No nie, bo to ci zakłóca spokój. Mówię ci: ,,Mój pies'' ukoi ci nerwy. Mnie ukoi sen, idę spać.

Coś już napisał Awatar giltoniel
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Bo kryzys drogi panie to proces, a nie fakt jednorazowy jak dajmy na to upadek samolotu...Trudno to pojąć. Dziś bankrutuje Islandia, jutro amerykańskie koncerny zwalniają ludzi, a w sobotę w Polsce odbija się to czkawką, bo zakład japoński w moim mieście zwolni 800 osób. To trzy wydarzenia, których nie należy opisać? Przeanalizować? No nie, bo to ci zakłóca spokój. Mówię ci: ,,Mój pies'' ukoi ci nerwy. Mnie ukoi sen, idę spać.
    chill out chłopie, bo monitor jadem zaplujesz :-| Poza tym rzecz w tym, że czytam te - wg. Ciebie - analizy i częściej zdarza się, że brak im podstaw ekonomicznych niż to, że spełniają kryteria merytoryczne... Zresztą to, co piszesz to w najwyższym stopniu ogólniki: bankructwo, zwolnienia. O mój spokój nie martw się - jestem spokojny. Moja rodzina na początku XXI wieku, jak wiele innych rodzin w polsce prawie przymierała głodem. I wtedy jakoś słowo kryzys nie występowało, choć wskaźniki ekonomiczne były o wiele gorsze niż teraz. No tak wtedy na topie była wojna z terroryzmem...
    Ostatnio edytowane przez giltoniel ; 09-01-2009 o 00:24

Uprawnienia umieszczania postów