Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
No to nie powinno być problemów.. Gdzies się tam doczytałem, że w przypadku Explorera nie da się tego zrobić, bo nowa szata musi być pwrowadzona na forum przez admina, na co z kolei pojawily się spekulacje, że z tych, czy innych powodów takowej zmiany nie będzie..No, jaka ironia losu..
Chyba, że ktoś doczytał się czegoś innego i da mi odniesienie do postu w którym było to opisane..?:wink:
Z tego co mi wiadomo przeszła już wiekszośc userów z forum i bardzo zachwalali..:wink:A czy ktoś z Was przez tę zmianę przeszedł i wie jak?
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=38110 w tym wątku znajdziesz odpowiedź![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się