Zaglądam tu do Ciebie co jakiś czas i zawsze nie mogę wyjść z podziwu.
Z ostatniej serii rumianek(?) wyszedł niesamowicie.
Zaglądam tu do Ciebie co jakiś czas i zawsze nie mogę wyjść z podziwu.
Z ostatniej serii rumianek(?) wyszedł niesamowicie.
Regulamin pkt 8.
Jak to wczesne początki były to naprawdę zazdroszczę
Widać jedną rzecz która zawsze u Ciebie wychodzi na pierwszy plan jak dla mnie - światło przepiękne... Żeby takie uchwycić trzeba bardzo dużo się nachodzić (lub rowerem najeździć) bladym świtem... Gratuluję, cóż więcej powiedzieć
![]()
Kris200 - masz 1000% racji!!
Światło u Ewy nierealne.. A stokrotka i jej bokeh wyjechana w kosmos..![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
jak te zdjecia ktore ostatnio nam pokazalas , to sa Twoje poczatkito az czekam z niecierpliwoscia za te kilka lat co nam bedziesz pokazywac
![]()
Ewo Twoja skromność jest niesamowita.
"początki" i "rozjechana sigma" a zdjęcia - poezja![]()
Światło na #50 mnie się podoba.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
52. Kwiatuszek wygląda jakby się opalał, ale pewnie było tak, że łapał pierwsze promienie słońca które go otulały ciepłymi promieniami.
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Jakoś nie miałem czasu odpisać po pierwszym zaproszeniu mnie do tego wątku, po dwóch dniach wyleciało mi z głowy, ale teraz goszczę i zagoszczę już na stałe, jeżeli tylko będę tu mile widziany.
Za dużo tu już świetnych zdjęć było pokazanych, żebym je każde osobno zachwalał i wielbił. Po obejrzeniu wątku od początku do końca mogę powiedzieć tylko jedno : jesteś niesamowidzie wrażliwą osobą, a w połączeniu z samozaparciem do wstawania o tak wczesnych porach, oraz żyłką do fotografii, wychodzi to co wychodzi : super zdjęcia, takie "głębokie", barwne, wręcz żyjące własnym życiem.
Żeby nie było tak słodko i żebym nadal był sobą (a raczej tym, za kogo mnie grono CB uważa) napomknę tylko, że seria z liskiem jest zbyt bogata w zdjęcia. Wiem, że sentymentalizm czasami przezwycięża, ale tam z kilku kadrów bym zrezygnował.
Przepraszam jeszcze raz za długą nieobecność, teraz będę dostawał powiadomienia o odpowiedziach i już żadna fota mi nie umknie.
Opowieść (razem ze zdjęciami) o lisku mnie zastrzeliła. Piękna.
Klimaty z jedynki ,porannej, mglistej-mega klimat, aż mnie na wycieczkę zabrało.
Dzięki!