Wszystkiego Najlepszegoi nowiutkiego wypasionego Canona
![]()
Wszystkiego Najlepszegoi nowiutkiego wypasionego Canona
![]()
a ja 101 lat zycze![]()
Kochani!
Dostałam bardzo wiele życzeń, i tu i na PM. Dziękuję za pamięć i dobre myśli! Bardzo refleksyjne urodziny, ostatnie -dzieste! Ale pocieszam się myślą, że dał Dobry Bóg 49 lat na wesołe życie, da i 51 na ustatkowanie.
Wam również życzę wszystkiego, co najlepsze! A najbardziej - wiosny w sercach i głowach - pomimo deszczowego grudnia za oknem.
Samego kwitnącego!
I zdjątko - z dedykacją dla smutnych i wesołych, dla Wszystkich :-D
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 01-12-2008 o 20:28
Śliczne. Rozjaśniłbym je tylko troszkę![]()
Ewo - kwiatki są twoje?
Bo czaję się do winszowania, ale nie widzę przy nich numerka, więc targają mną wątpliwości![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Fantastyczne.. Czemu nie pokazujesz więcej takich skarbów? Napisz czym to pstryknięte, bo w exifie nic nie ma
A puszcza - jak to puszczaJa mógłbym tam wsiąknąć i już nigdy nie wrócić. Ale na poważniej - na fotki było już nieco za ciemno. 'Osoby dramatu' strasznie atrakcyjne, bo ryś, i watacha wilków (m.in)[oczywiście na wybiegu Parku
], ale foty strzelane z podparcia i z długaśnymi czasami. Sami jesteśmy ciekawi co z tego wyjdzie
Ale ja tu znowu gadu i gadu, i OfTopuję z głównego tematu. A tym czasem lud chce chleba i zdjęć! EWO.. My apelujemy..
WIĘCEJ PRZYKŁADÓW!
Bo kwiatkami rozbudziłaś apetyt![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
slicznie Ewa, nie rozjasniaj, na szarym tle wyglada idealnie![]()
No.. kwiatki robiłam też na początku zdjęciowania, dwa lata temu, starą sigmą na opcji "makro". Zarzuciłam takie zdjęcia, bo bardziej mnie pociągnął pejzaż i do dziś trzyma. Poszperam, może jeszcze znajdę kilka bardziej udanych, bo generalnie to mi takie makrowe zdjęcia nie wychodziły z powodu wzroku.
Fajnie, że Wam się podobają..
A z powodu tego nieszczęsnego białego tła nie pokazuję wielu moich ulubionych zdjęć w ciemnych tonacjach - niestety, na białym cały ich ewentualny urok szlag trafia![]()
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 02-12-2008 o 15:00
oj Ewa, częśc forum już się przeniosła na szare tło, zresztą ty tez mozesz![]()