Pokaż wyniki od 1 do 10 z 246

Wątek: [ewa_olsztyn]co obiektyw zobaczył

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    A dziękując za rady muszę też smutno podsumować jedną rzecz.. No tak, zrobię zdjęcie (mam nawet akurat iso100 w body.. ), wywołam, zeskanuję, obejrzę histogram, i polecę zrobić poprawkę..
    Choroba - strasznie zaczynam być oderwany od rzeczywistości z tym swoim analogiem
    Uff..! Na analogu to ja w życiu zdjęć nie robiłam! Od razu miałam 400D. Analog - drogi interes! Moi kumple mówią, że 1 pstryk = 1 piwko... Analog wymaga umiejętności, których ja nie mam. Musisz podpytać MacGyvera... Ale resztę dobrych-rad-ciotki-Klotki jak najbardziej podtrzymuję, zwłaszcza tę dotyczącą budzika

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Analog - drogi interes! Moi kumple mówią, że 1 pstryk = 1 piwko...
    Kiedy ma się już skaner, garść przeterminowanych fuji i najtańsze wołanie w warszawce - jakoś da się to przeżyć

Analog wymaga umiejętności, których ja nie mam. Musisz podpytać MacGyvera...
    Tak wiem, Mac mi chronicznie ratuje d..szę

Ale resztę dobrych-rad-ciotki-Klotki jak najbardziej podtrzymuję, zwłaszcza tę dotyczącą budzika
    A resztę rad z czystym sumieniem przyjmuję, bo są naprawdę cenne. No może odrzucę tylko jedną.. Jako stworzenie z gatunku nocne, "nie zniesę" tego budzika!

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    MacGyver, Paenka, Analogforever, Mac, mssk tez co nieco wie, trochę tych analogowców by się znalazło..
    Tak, zauważyłem. I szczycę się tym, że czasem mi się udaje nieco podeliberować w tym gronie

No ale już nie OTuję w wątku gospodyni
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    Jako stworzenie z gatunku nocne, "nie zniesę" tego budzika!
    No to jest jedno wyjście - przebalować noc, po czym wstać i iść na zdjęcia. W przeciwnym razie - nie będzie czarów!

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    No to jest jedno wyjście - przebalować noc, po czym wstać i iść na zdjęcia. W przeciwnym razie - nie będzie czarów!
    No ale to trzeba mieć naprawdę dobry AF, bo takiej nocce, samemu.. No wiesz..
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Uprawnienia umieszczania postów