Pierwszy raz zajrzałem do Twojej galerii - bardzo fajne foty. Z przyjemnością obejrzałem i będę zaglądać :-)
Pierwszy raz zajrzałem do Twojej galerii - bardzo fajne foty. Z przyjemnością obejrzałem i będę zaglądać :-)
seria pierwsza subtelna
seria druga żywiołowa, miejscami może brakuje wzmocnienia dołu światłem.
pozdr.
Bardzo ciekawe i przemyślane prace, czekam niecierpliwie na następne.
zmieniłem monitor i "za ciemne" zrobiły się zaraz jaśniejsze... minimalnie można by je było rozjaśnić, ale już dostrzegam szczegóły))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
W pierwszej serii widze dwie perelki - 7 i 8. Chyba ze wskazaniem na 7... Swietna robota!
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB
Bardzo dobre, ostatnie "kropla" podoba mi się nalmniej bo kontury pnia są bardzo mocne a kropla słaba ale idea dobra.
Pozdrowienia swnw
Ewa_Olsztyn pięknie wychodzi ci fotografowanie tego co kochasz, naprawdę jestem pod wrażeniem... ale czekam na obiecane kotki, co prawda w innym temacie ale wyczytałam że takowe posiadasz, i w końcu pokażesz
Pozdrawiam
Justyna
EOS 550D + 18-135IS signature sponsored by Slider
Jeśli skupisz się na tym co złe, zabraknie miejsca na to co dobre ...
Ewo jestes jedną z charakterystycznych osob na tym forum. Niejednokrotnie widzialem Twoje komentarze, odwazne, czesto w opozycji do innych komentujacych. Nieraz myslalem - ta kobieta mysli zupelnie inaczej niz wszyscy, ona duzo mocniej czuje, widzi wiecej. W zdjeciach, ktore ja odrzucam u kogos, bo technicznie mnie odrzucaja, Ty wyciagasz cos ciekawego. W koncu postanowilem odszukac Twoją galerię..
I nie zaluje. To co tu zobaczylem zupelnie odbiega klimatem od pozostalych zdjec. Sa dobre technicznie, ale nie sa przekontrastowane, przeostrzone. Widac ze robisz to dla przyjemnosci, widac ze kiedy wychodzisz zrobic zdjecia, wiesz co chcesz zrobic. Potrafisz swoje uczucia przelać na matrycę, z niej na karte, z karty na dysk, a z dysku cale szczescie na to forum. Obyś miala jak najwiecej sił do porannego wstawania i raczyla nas takimi rarytasami. Będę tu wracał często
Pozdrawiam!