Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
Jeśli chodzi o pierwszą serię, to jestem naprawdę pod wrażeniem.
Druga natomiast - cóż... - zupełnie nie przypadła mi do gustu... Myślę, że to wina - przepraszam, że tak napiszę - zbytniego "podjarania się" polarem - czyli skręcanie go maksymalne i pod odpowiednim kątem, żeby uzyskać jak największe przyciemnienie nieba (które w efekcie wychodzi prawie czarne), nie zwracając przy tym zupełnie uwagi na dół kadru.
Ja wolę zdecydowanie Twoje zrównoważone, subtelne kadry z pierwszej serii!!!
Dzięki Viracocha! Masz rację, będę uważać i mniej bujać w obłokach, a więcej patrzeć pod nogi
Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
Wynotowałem, popunktowałem, miałem komentować.. A potem sobie uświadomiłem że to za wysokie progi dla moich opini
Zwariowałeś? Bardzo bym chętnie posłuchała Twoich uwag! Ja się ośmieliłam wytykać McGyverowi tyczki w kadrze, a Kubie kompozycję. Śmiało, liczę na Ciebie!
Cytat Zamieszczone przez aleks Zobacz posta
Bardzo urokliwe, klimatyczne. Zazdroszczę i czuję się zmotywowany
Dużo nie trzeba, tylko budzika
Cytat Zamieszczone przez 007bartosz Zobacz posta
Nr 1) i 2) sa bardzo dobre - gra swiatla i barwy, 3) chyba troche za duzo swiatla jak dla mnie i szkoda, ze czubek drzewa uciety na gorze, 7) to moj faworyt
Czubek musiałam uciąć, bo powyżej było już jarzące się niebo. A trzciny uwielbiam, mam tego ze 3 giga
Nie przepadam za zdjeciami nieba i dlatego wypowiem sie na temat jednego zdjecia z kolejnych serii: 14) ma super kolory, moze troche za duzo trawnika na dole...ale poza tym oki. Mam nadzieje, ze to nie PS
Nie, nie PS - tak było - różowo i błyszcząco jak na dyskotece. Mam kilka jeszcze bardziej oczo..bnych