Pokaż wyniki od 61 do 70 z 246

Wątek: [ewa_olsztyn]co obiektyw zobaczył

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    taaaa...ale zobacz o której te wierzby były robione)) 12? 13?... to jednak nie to samo co 4 rano))
    Masz rację. O 4.00 rano to żadna sztuka, byle wstać. O 12-13.00 - to trzeba umieć!
    ...i sporo w tych wierzbach PSa...
    I to jest właśnie moja rafa koralowa
    Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Ewa byłem bardzo ciekaw twoich zdjęć i się nie zawiodłem. (...)
    Mnie bardzo ucieszyło przyjęcie tych zdjęć...
    Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    Bardzo dobre i staranne kadry, widac ze masz potencjal i czujesz to. Znakonite kompozycyjnie, dobrze wypelnione kadry. Przyjemnie sie je oglada. Moze w 3 zbyt waski na dole ciemny pas trawy wprowadza jakis delikatny harmider.
    Zauważyłam to niestety dopiero po... na monitorze.
    I zazdroszcze tego ze mozesz jezdzic rowerem do pracy, ja ze wzgledow organizacyjnych rzadko moge. I jeszcze mozesz jechac kolo Skandy, bo ja z Pieczewa musze spaliny wdychac jadac do pracy.
    Ja jeżdżę z Boenigka przez Pieczewo, Stary Olsztyn, Klewki.. Bardzo ładna trasa. jak się spieszę - jadę koło wieży TV.
    Jeździsz rowerem? Z czerwonym plecakiem może?
    Jak tak, to Ci powiem, że nie masz ze mną szans dopóki nie wymienisz przerzutki Jesteś dobry, ale wymień ją, wtedy się pościgamy
    No i w ogóle - ciszę się, że sie objawiłeś, mieszkamy blisko siebie, możemy się umówić na wspólny plenerek któregoś weekendu.
    Cytat Zamieszczone przez Allensteiner Zobacz posta
    naprawdę pięknie Ewo, kawał dobrej roboty, nie ma to jak dobrze uchwycone piękno Warmii
    No proszę ilu tych Olsztyniaków! Bardzo to miłe, można coś organizować
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 10-10-2008 o 17:58

Uprawnienia umieszczania postów