Cytat Zamieszczone przez MaciejW Zobacz posta
Jest fajnie.W 1 i ostatnim podjasnic doly i gitara.Fajny pomysl.
Cytat Zamieszczone przez Zeeb Zobacz posta
Przyjemne, naturalne fotki, fajnie kadrowane chociaż na tych ostatnich trochę brakuje światła szczególnie w dolnych partiach- szara połoweczka się kłania. Pozdrawiam
Cytat Zamieszczone przez Elandril Zobacz posta
I ja się pozachwycam! Pierwsza seria zdecydowanie bardziej przemyślana i świetnie wyselekcjonowana jak podejrzewam.
W drugiej serii faktycznie zabrakło szarej połówki. Mimo tego to co dzieje się na niebie, jest faktycznie nieziemskie
Pozdrawiam cyklistkę!
Dzięki Wam serdeczne - święta racja z tymi niedoścwietlonymi dołami. Mam szarą połówkę, ale byle jaką i kłopotliwą w używaniu. Polecicie coś sensownego na 77 mm?

Cytat Zamieszczone przez fotokor1 Zobacz posta
11....24.....50 km .....o kurcze masz kondycję do pozazdroszczenia fotki świetne moje typy to 11 km 47km i Jabłonka
pozdrawiam
często jeżdżę do Jabłonki, wyrobiłam się.

Cytat Zamieszczone przez johan Zobacz posta
Bardzo fajne fotki, ze wskazaniem na te o poranku
pzdr
Cytat Zamieszczone przez ARN Zobacz posta
Czytając twoje różne wypowiedzi w rozmaitych wątkach spodziewałem się takich fotek.
Ale łabędzie mnie zwaliły z nóg (obolałych od opadniętej na nie szczęki )
Super. Dalszych sukcesów życzę
Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
Brawo Ewa!!
Podoba sie, bardzo się podoba...!
Szczególnie "trzcina" i "łabędzie" (ten drugi to już jest mistrzostwo :-))
Uff... bardzo, bardzo mi miło, że się te zdjęcia Wam spodobały. Zwłaszcza z powodu łabędzi, bo miałam wiele wątpliwości do tego kadru, na którym jest parę pikseli łabądków i... nic więcej, poza światłem jak w teatrze To moje ulubione dziecko z porannej serii.

Cytat Zamieszczone przez -MM- Zobacz posta
Z chęcią zobaczę to miejsce, tylko patrząc na kilometry które trzaskasz muszę popracować nad kondycją .
E tam, na Skandę jest blisko...
W fotografiach powiało grozą. Ciekawy pomysł chociaż już nikt nie odwiedzi Olsztyna .
Hihi.. Spoko, nie takie chmurzyska ludziska widzieli!