Dzięki Maciej za dobre słowo i uwage o numerkach - zdążyłam ponumerować zanim edycja się zamknęła.
No... teraz już mam eLki, ale - masz rację - jakoś nie zauważyłam, żeby mi to specjalnie pomogło, same na zdjęcia nie chcą chodzić
Oszalałaś kobieto? Do moich zdjęć trzeba wstać przed świtem i je po prostu porejestrować na matrycy, do takich jak Ty robisz - nie wiedziałabym nawet jak się zabrać!
Dzięki śliczne, bardzo się cieszę, że Ci się spodobały!
:-D A mówiłam Ci, że warto do mnie przyjechać! Byłaś kiedyś nad Skandą? Ładniejsza niż Kortowskie!
To kiedy?
Dzięki!
Ech Joanno. Ja się lepiej do Ciebie na kurs zapisze, jak ludzi fotografować. To mi nijak nie wychodzi...
Ho ho - nie spodziewałabym się nigdy! Tak różne tematycznie zdjęcia robimy - podwójnie się cieszę, że Cię zatrzymałam. Dzięki!
OchSpokojnie mogłeś na PW - wcale nie chciałam, żebys sobie publicznie autorytet nadwyrężał...
Bardzo lubię to z łabędziem. Nie sądziłam, że jakiś facet je zauważy, jestem pod wrażeniem!Z zestawu najbardziej przemawiają do mnie #3 oraz #6 (bo to duża sztuka zrobić zdjęcie z łabędziem które nie jest ani banalne ani kiczowate).
A wiesz, że myślałam o tym jak robiłam zdjęcie? Nijak się tego nie dało porządnie skomponować po lewej czy prawej. Bałam się zrobić tak jak radzisz, bo wydało mi się to... zbyt bezczelnePewne zastrzeżenia budzi #5. Zdjęcie jest, podobnie jak pozostałe, bardzo ładnie naświetlone ale kompozycja nie bardzo mi odpowiada, wydaje się być nieco niezrównoważona. Sądzę że ubranie tego tematu w kadr centralny dało by ciekawszy efekt.Masz jednak całkowitą rację, bo w tej sytuacji można było także horyzont poprowadzić przez pół... bezczelnie. Wrócę tam i zrobię to!
Dzięki MacGyver!
Wszystkie w okolicach świtu - krótko przed, lub najwyżej godzinę po.
Malin! Mam dobry budzik i szybki rowerNajbardziej 2. 7. i 8.
yy MASZ TALENT![]()
Dziękuję Ci bardzo!
dziękuję.
Jak Twoja powiększona Rodzinka? Jak się czujesz jako tata?