Dzięki śliczne
Czas chyba coś wrzucić..
Łabędzie, mgła, góry, zima, kwiatki... wszystko bardzo ładne ale lis mnie oczarował... Już widzę, gdzie postawie swoją poprzeczkę. Bardzo wysoki poziom. Gratuluję.
Jestem użytkownikiem aparatów, obiektywów, lamp byłskowych marki Canon oraz statywu marki Manfrotto.
Od 3 do 7 same slicznosci.
Chcialem sobie kiedys wyspe z bliska obejrzec, bo mnie tez zaciekawila,
ale nie wiem, jak tam dotrzec.
50....piękności... cudowne kolorystycznie![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Ewo :-), naczytałaś się już takich opinii bez liku, ale cóż możesz poradzić, że na forum pojawiają się ciągle nowi ludzie...
Jestem twoimi zdjęciami zauroczony. Historię z liskiem opowiedziałem i pokazałem już swojej żonie, później synowi (miałem dzięki temu okazję przeżyć ją kolejne dwa razy :-)). Nie pytałem później, komu oni z kolei będą pokazywać, ale takie prawdopodobieństwo niewątpliwie istnieje. Wielkie dzięki za dostarczenie takich możliwości...
Oczywiście lisek to nie wszystko :-). Jest spektakularny, dzięki temu, że jest tak bliski, prawdziwy i naturalny i dlatego, że go tak pięknie opowiedziałaś, ale przecież nie zasłania tych wszystkich klimatycznych fotografii otaczającej Ciebie przyrody. Dla mnie to chyba ta druga (czy też raczej pierwsza część) jest nawet ważniejsza. O ile nie trzeba mnie przekonywać do cudów, jakimi są fotografie "upolowanych" w naturalnym środowisku zwierząt, o tyle dzięki łabądkom we mgle i wszystkim innym prześlicznym obejrzanym tu światłocieniom, ogromnie zachęciłaś mnie również do pejzaży. Z jednej strony przez pokazanie zdjęć, a z drugiej poprzez subtelne opowiadanie o fotografowaniu i tej wielkiej dawce zapału i radości, które wszystkim Twoim zdjęciom towarzyszą.
Strasznie dużo dobrej roboty robisz...
Bardzo serdecznie pozdrawiam... :-))
taaa.... wyłazi z ciebie to "niezwyczajne" - i w zdjęciach i w opisach.Cudowne to wszytsko - gratuluję i ...zazdroszczę.Pozytywnie oczywiście :-).Dla mnie - 4 jest najnaj ale i pod całą resztą z rozkoszą bym się podpisał. Miło że jesteś!
anoczas by coś już wrzucić?
![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/