Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 70

Wątek: [Malin] Kto pyta, nie błądzi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    To i ja od końca
    3 jest faktycznie najlepsze, dopiero ono w pełni pokazuje urodę Basi. Posadź Basię prosto i rozwesel ją czymś. No i pomyśl jak pokazać jej włosy - warto!
    Podpisuje sie pod tymi uwagami, trojka jest najlepsza - tylko lekko za ciemna.
    Co do czworki, to pozwolilem sobie nieco ja "okroic", Twoja Basia ma czarujacy usmiech, to byl by udany portret gdyby sie usmiechnela:-) - zwracaj uwage na tlo! ... a zamiast lampy, w tych warunkach ja bym pomyslal o blendzie na stojaku.:-|

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elandril Zobacz posta
    Może trzeba było spróbować ją pokazać od przodu? Plecami ciężko wyrazić radość
    ja idac do szkoly raczej sie nie cieszylem hehe
    5dm2

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerzy M Zobacz posta
    Podpisuje sie pod tymi uwagami, trojka jest najlepsza - tylko lekko za ciemna.
    Co do czworki, to pozwolilem sobie nieco ja "okroic", Twoja Basia ma czarujacy usmiech, to byl by udany portret gdyby sie usmiechnela:-) - zwracaj uwage na tlo! ... a zamiast lampy, w tych warunkach ja bym pomyslal o blendzie na stojaku.:-|
    Korzystałem również z blendy, powtórzę jeszcze raz jedno ze zdjęć z tej sesji. Jednak ostatnio zaangażowałem się w oświetlenie małymi lampami nikona sb-26 i z tego co widzę, to w dzień nie sprawdzają się one za bardzo albo nie umiem z nich korzystać...
    Cytat Zamieszczone przez RAdoCanon Zobacz posta
    ja idac do szkoly raczej sie nie cieszylem hehe
    Z taką śmieszną i fajną dziewczynką, aż miło jest iść do szkoły
    Regulamin pkt 8

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Malin? Wyciąłeś ją z egzaminu na Uniwerku i wkleiłeś pod brzózkę? Jakoś mi nie pasuje. Na mój gust - trzeba było Basię zostawić przed profesorem, a pod brzózką sfotografować ją w białej powiewnej sukieneczce, albo w dżinsach i boso, albo ze sztalugą i poplamionej farbami, za dużej koszuli.... Jakoś tak

Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Malin? Wyciąłeś ją z egzaminu na Uniwerku i wkleiłeś pod brzózkę? Jakoś mi nie pasuje. Na mój gust - trzeba było Basię zostawić przed profesorem, a pod brzózką sfotografować ją w białej powiewnej sukieneczce, albo w dżinsach i boso, albo ze sztalugą i poplamionej farbami, za dużej koszuli.... Jakoś tak
    Ja rozumiem, że to wygląda sztucznie, ale na litość boską czemu nikt nie spyta czy był taki zamiar Ta sesja była robiona wczesnym latem na potrzeby reklamy butów, a potencjalnym klientem były panie ze wschodu - z Rosji. One lubią takie czyste och i ach zdjęcia
    Ja lubię styl w którym przedstawiłem Basię w pierwszych zdjęciach tego wątku Trzeba próbować wszystkich rodzajów zdjęć, nawet takich typowo komercyjnych czy mi się to podoba czy nie. Ale dzięki za odzew
    Regulamin pkt 8

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Aaaaa... to co innego, zwracam honor
    Ale ubierz Basię w coś lekkiego, zwiewnego i zdejmij jej buty. Będzie jej ślicznie i - co ważne - powinno ją rozluźnić..

Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Aaaaa... to co innego, zwracam honor
    Ale ubierz Basię w coś lekkiego, zwiewnego i zdejmij jej buty. Będzie jej ślicznie i - co ważne - powinno ją rozluźnić..
    Pewnie teraz ciężko, ja matura a ona studia i w innych miastach jesteśmy. Jak będę jej robił zdjęcia bez lamp i blend, tylko na luzaka to z pewnością będzie luźniejsza
    Regulamin pkt 8

Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Eee znowu mało opinii, więc pewnie zdjęcia są do d....

13. Laguna
    Regulamin pkt 8

007bartosz
    Guest

Domyślnie

No pomysl nawet spoko, tylko temat nudny i wykonanie chyba nie do konca poprawne... Mysle, ze troche krzywo jest i jakas taka niebieska plamke widze przed prawym przednim kolem Ciekawy pomysl ze swiatlem :-D Ustawiales czy to takie "naturalne" ?

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 007bartosz Zobacz posta
    tylko temat nudny
    Jako właściciel identycznej Laguny stanowczo protestuję

A tak bardziej serio, to przeszkadza "kratka" z tyłu, wydaje mi się też, że auto nie do końca "dopucowane" było. Ten kolor się dość paskudnie fotografuje, bo się zmienia w zależności od kąta padania światła, może to jest przyczyną...
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów