Cytat Zamieszczone przez Krasuski Zobacz posta
3 przepiękne po mimo malutkiego przepalenia na ręku
jak dla mnie wszystkie są super
Dziękuje, 3 też jest moim faworytem z tamtej sesji a tego przepalenia wcześniej nawet nie zauważyłem zbytnio

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
Witaj, zdjęcia dość ładnie świecone, podoba mi się o takie światełko, ale kompletny brak dobrago lub poprawnego kadru. Po pracu przedewszystkim nad tym.
Dużo nie robiłem w portrecie, dopiero się uczę, ale dzięki za uwagi. Portrety podejrzewam kierują się innymi zasadami niż "złota zasada kompozycji", mówię tu o mocnych punktach...

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
Nieprawda! 3 jest ładne, mi się podoba. Fotografuj Basię, ona jest śliczna, a Ty potrafisz. Zrób tylko tych parę korekt, o których pisaliśmy.
Czekam na następne z Londynu..
Ewa, ty zawsze jesteś miła Niestety Basieńka wyjechała na studia do Warszawy i nie będę miał już okazji jej zgarnąć. Tym bardziej, że mnie matura w tym roku czeka
Cytat Zamieszczone przez Elandril Zobacz posta
I ja zaczekam na następne z Londynu. Jako streetphoto to drugie raczej się nie kwalifikuje.
W pierwszym tylko domyślam się, co autor chciał powiedzieć. I braknie tu jakiegoś momentu decydującego. Podoba mi się powtarzający napis, ale to trochę za mało. Trzeba to było bardziej wyeksponować.
spośród 3200 zdjęć z Londynu muszę najpierw kilka wybrać