Najbardziej podoba mi się 1. Świetny moment. Fajne światło.
2 byłoby ok, gdyby nie poruszenie i kadr w poziomie. Nie lepiej byłoby w pionie? Czy lewa i część prawej strony coś wnoszą do zdjęcia?
3 w porządku. Dobrze uchwycone.
Zastanawia mnie tylko ta konwersja do sepii (?). Podoba Ci się, tak mocna brązowa tonacja?
1 dobre
2 ladne
3 mi sie nie podoba
![]()
Fajne, drugie poruszone, trzecie - ostrość kilka cm za daleko i do tego chyba wolałbym je w kolorze. Teraz, to nawet nie jest cz-b. U mnie wychodzi ono w jakiejś dziwnej tonacji (wyjątkowo brzydko wygląda tło), sepią nie można tego nazwać.
1, 5 bardzo dobre, Nieznajoma - ostrość poszła w świat, ale poza tym ciekawe, mogłeś dać więcej światła.
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.
1. najlepsze z pokazanych
2. pion byłby chyba lepszy
3. nie bardzo
4. za miękko, trochę nie naturalnie rozmyte
5. troszkę mnie te przepalenia rażą
2 i 3 mają urok starych fotografii - moi rodzice mają podobne w albumach. No i "Nieznajoma" - bardzo ładna. Ja na Twoim miejscu zaraz bym się z nią poznajomiła
Geberalnie - za miękko. Ostrzysz w ogóle po zmniejszeniu?
1,2,6,7 są ok jak dl amnie
3,4,5 nie podobają się ze względu na zanieczyszczenie kadru innymi osobami lub przedmiotami. Ty dawałbym jeszcze mniejszą GO aby wydłubać główny temat.
Tak mi się wydaje ;-) Pozdrawiam!
"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"