Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: [dr11] Bliżej

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    A kto Ci takich "gupotów" naopowiadał???
    Masz oko!
    To wystarczający sprzęt do oceniania!
    Wlasnie, sprzet (poza okiem) nie ma nic do tego!

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    To Pani Zajączkowska! Świetna! Bardzo mi się podobają wszystkie, a najbardziej 4 - wyjątkowo wdzięczne.
    Jak Ci się udało tak blisko i na tak długo podejść? Oswoiłeś ją czy jak?
    Znamy sie nie od dzis a poza tym, przy kazdym spotkaniu trzeba ja przyzwyczaic do swojej osoby. Po jakiejs godzinie wspolnych medytacji mozna juz podejsc blizej, tak ok 5m. No i bez gwaltownych ruchow, nie lubi tego
    .

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Znamy sie nie od dzis a poza tym, przy kazdym spotkaniu trzeba ja przyzwyczaic do swojej osoby. Po jakiejs godzinie wspolnych medytacji mozna juz podejsc blizej, tak ok 5m. No i bez gwaltownych ruchow, nie lubi tego
    Ciesz się z tej przyjaźni, dla takich chwil warto łazić z aparatem po bezdrożach. Ja się ostatnio też zaprzyjaźniłam z dzikim zwierzaczkiem, to są bardzo wzruszające spotkania. Mój sam do mnie przyszedł po dwóch tygodniach polowania na jednej łące (on na myszy, ja na niego) - usiadł 2 metry przede mną i zaczęliśmy rozmowę . AF już nie działał, za blisko było, a ja po raz pierwszy w życiu nie miałam przy sobie krótkiego obiektywu!.. Ale w tym momencie nie zdjęcia były najważniejsze..

Uprawnienia umieszczania postów