hihi 9 to szalony zającb bardzo fajne, ale ja nie powinnam się w ogóle wypowiadać...nie mam odpowiedniego sprzętu do oceniania
![]()
hihi 9 to szalony zającb bardzo fajne, ale ja nie powinnam się w ogóle wypowiadać...nie mam odpowiedniego sprzętu do oceniania
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Wlasnie, sprzet (poza okiem) nie ma nic do tego!
Znamy sie nie od dzis a poza tym, przy kazdym spotkaniu trzeba ja przyzwyczaic do swojej osoby. Po jakiejs godzinie wspolnych medytacji mozna juz podejsc blizej, tak ok 5m. No i bez gwaltownych ruchow, nie lubi tego![]()
.
Ciesz się z tej przyjaźni, dla takich chwil warto łazić z aparatem po bezdrożach. Ja się ostatnio też zaprzyjaźniłam z dzikim zwierzaczkiem, to są bardzo wzruszające spotkania. Mój sam do mnie przyszedł po dwóch tygodniach polowania na jednej łące (on na myszy, ja na niego) - usiadł 2 metry przede mną i zaczęliśmy rozmowę. AF już nie działał, za blisko było, a ja po raz pierwszy w życiu nie miałam przy sobie krótkiego obiektywu!.. Ale w tym momencie nie zdjęcia były najważniejsze..
Świetne
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
foty wszystkie super!
Próbowałem kiedyś tego samego, ale w 2giej godzinie zjadła mnie (nie)cierpliwość
2 ka - klasa sama w sobieBrakuje jej tylko koniczynki w zębach! Inna sprawa że nigdy bym nie pomyślał, że można pomylić zająca z Łosiem ;-)
8 ka - zobaczcie co szaraczka zrobiła ze swoim okiem!Próbowaliście kiedyś zajrzeć sobie do środka ucha?
..a 9 kę najdosadniej skomentowała moja znajoma z pracy:
"ja piórkuję, a my wydajemy gruby $$$ na maskarę do rzęs!"
Świetne zdjęcia dr11!!! Gratuluję i zazdroszczę oswojenia!![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Źle się czuję jak sobie nie popstrykamwww.stasiaczek.blogspot.com
---------------------------------------------
Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS
Nigdy fotografia przyrodnicza mnie nie zachwycała, ale Twoje "strzały" są świetne. Bardzo pozytywne![]()
Wszystkie się mi podobają.
Niektóre opisy wydane przez kolegów z forumteż.
A najbardziej spodobała mi się 9-tka.
Pozdrawiam.
Tomek
Umiejętność wykorzystania w pełni tego co posiadamy jest wspaniałym darem, który otrzymujemy z rąk stwórcy.
Tomek S.