Ja to się tam nie znam. Może jest jakiś odnośny regulamin albo coś takiego nawet niepisanego.
Ja to się tam nie znam. Może jest jakiś odnośny regulamin albo coś takiego nawet niepisanego.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ja mogę oczywiście źle interpretować ale jeśli FOTOGRAF zobowiązał się do podania terminu i go nie podał mógł to zrobić jak mu zawieszono bana już kilka dni temu to licząc od dnia odwieszenia 7 dni micles może się uznać za zwycięzcę? Termin mieli ustalić wspólnie czyli może to zrobić też micles i poczekać kolejne 7 dni od ogłoszenia terminu?
Uznaję siebie jako wygranego, gdyż "wspólnie z FOTOGRAFem uzgodniłem termin podania terminu". Pomimo możliwości (nieposiadanie bana w czasie bycia na forum) nie napisał on terminu, który obiecał i tym samym złamał (naciągactwo, wiem, no ale co zrobić, jak pewnie się już tu nie pokaże :P) pkt 6 "jeśli po upływie ustalonego terminu osoba wyzwana nie opublikuje terminu"
.
Dzięki Bogu! Czapla siwa będzie miała spokojny weekend
:-D
http://canon-board.info/showpost.php...26&postcount=4
To kiedy ten rewanż?![]()
OT: 2^40 = 1,099511628*10^12
Pozdrawiam![]()
5D + GRIP + 50/1.8 + 17-40/4
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Co zrobić, lepiej wygrać nie mogę. Mogę jedynie wrzucić zaczątki moich czaplowych zdjęć, ale wtedy mój respekt jeszcze trochę spadnieDrugi raz na polowanie się nie wybrałem, bo FOTOGRAF zdezerterował, trudno. Ważne że jednego trolla mniej w wątku.