Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Gwarancja Canona

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Portal Zobacz posta
    Witam
    dzisiaj zakupilem OES 450D w FotoJoker i otrzymalem smieszna gwarancje - kawalek kartki z jakim logiem innej polskiej firmy.
    Wzwiazku z tym powiedcie mi czy do lustrzanek dolaczana jest oryginalna karta gwarancyjna canon czy jakies inne np taka jak moja
    Niebawem zakupię w EuroAgd lampę błyskową i stałkę - mam nadzieję, że w odróżnieniu od Portala dostanę należytą gwarancję. Sądzę, że EuroAgd nie powinna dawać żadnej "lewizny". A wracając do linku podanego przez XGrzesX widać z jego lektury, że jeśli chodzi o Canona, to na polskim rynku panuje "wolna amerykanka" - kupić tanio za granicą a u nas dobrze sprzedać. A z gwarancją to już jakoś będzie. Widać coś z dystrybucją Canona w Polsce jest nie tak. Szkoda, że japończycy nie kontrolują w należyty sposób swojego oddziału regionalnego Canon Polska - a szkoda. Przydałoby się warszawskiej centrali przypomnieć podstawowe zasady marketingu - bycie przedstawicielem na kraj do czegoś w końcu zobowiązuje. A jaką gwarancję otrzymałem przy zakupie, to dam znać. Pozdrawiam.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    [QUOTE=Jago;538080]Niebawem zakupię w EuroAgd lampę błyskową i stałkę - mam nadzieję, że w odróżnieniu od Portala dostanę należytą gwarancję. Sądzę, że EuroAgd nie powinna dawać żadnej "lewizny". A wracając do linku podanego przez XGrzesX widać z jego lektury, że jeśli chodzi o Canona, to na polskim rynku panuje "wolna amerykanka" - kupić tanio za granicą a u nas dobrze sprzedać. A z gwarancją to już jakoś będzie. Widać coś z dystrybucją Canona w Polsce jest nie tak. Szkoda, że japończycy nie kontrolują w należyty sposób swojego oddziału regionalnego Canon Polska - duży błąd . Przydałoby się warszawskiej centrali przypomnieć podstawowe zasady marketingu - bycie przedstawicielem na kraj do czegoś w końcu zobowiązuje. A jaką gwarancję otrzymałem przy zakupie, to dam znać. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 05-10-2008 o 09:23 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uprawnienia umieszczania postów