No kiedy nastepne spotkanie)) to moze sie przylacze jako uczacy sie widz
![]()
No kiedy nastepne spotkanie)) to moze sie przylacze jako uczacy sie widz
![]()
w ta sobote :-)
kazdy jest mile widziany, w aucie mam jeszcze wolne miejsca :-) .. wiecej tu - http://fotohasiok.pl/forum/viewtopic.php?f=9&t=97 :-)
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 21-05-2009 o 21:18
W ta sobote siedze na studiach
Ale kiedys na bank sie zabiore)) tylko jedna rzecz musi byc jasna jestem FULL amatorem ^^
Odswieze watek.. mzoe jakis plener?Jakies ptaszory, landszafty? Moze jakas impreza gdizes cos, reporterka?
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
no ja tez jestem za odswierzeniem watku bo tu chyba od maja nikt nie zaglądaale przynajmniej cos na kgf sie dzieje dobrego w sprawie plenerow pozdrawiam
__C50,3000, 18-55,18-80,70-200L,50__
początkujący dużo chęci
Pamart.. chyba slask sie wyniosl na inne fora![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
jak dobrze pojdzie to ptaszory beda wpiatek.. jak pogoda dopisze - bedzie uroczyste wodowanie "krzaczora"![]()
a sam idziesz w piatek i gdzie? moze bym poszedl z toba nauczyl bym sie troche od ciebie, podpatrzal troche ponosil ci sprzet ja jestem chetny na takie rzeczy sam bym cos pofocil pozdrawiam
__C50,3000, 18-55,18-80,70-200L,50__
początkujący dużo chęci
wyslalem Ci PW na fotohasioku :-)