No, młodzież, w końcu dostaliście burę
Jeszcze dwa zawieruszone ujęcia
1.
2.
Reszta zdjęć: Cementownia w Będzinie
No, młodzież, w końcu dostaliście burę
Jeszcze dwa zawieruszone ujęcia
1.
2.
Reszta zdjęć: Cementownia w Będzinie
Mam małe pytanko, czy osoba na zdjęciu nr 1, po prawej stronie w spodniach moro była może w sobotę na festiwalu fotografii w Rybniku ?
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
Elvis77 czyzbys wdrapal sie na dach (fotka nr 2) fotka nr 7 tez bbyla czarowana przez Cokina? ...i ostatnie pytanie czy kolezanka Basia pozuje spolecznie?
Wejść do środka nie wszedłem , ale zaszedłem go od tyłu, statyw ledwo się w tej dziurze zmieścił ale dało radeCholela, to do tego otworu po wentylatorze dało się wejść ??.
To jeszcze taki bonus :
40D + 17-40 L + 50 f/1.4 + 28-135 + 190XProB
Ostatnio edytowane przez Modzel ; 30-03-2009 o 11:38 Powód: Automerged Doublepost
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
sytuacja wyglada tak:
domena .pl (np. fotohasiok.pl) kosztuje 100zl + vat rocznie, domena .net (np. fotohasiok.net) kosztuje 50 albo 60zl + vat na rok.
W tej chwili jest promocja: cena domen za pierwszy rok uzywania:
.pl - 9,90zl +VAT
.net - 19,90zl + VAT
Osobiscie jestem za domena .pl
Pierwszy rok ja stawiam. Stac mnie, a co![]()
www.fotohasiok.pl wstepnie zarezerwowalem...
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Ja mogę się dorzucić ...
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.