A ja dopiero wrocilem do domu.. zgrywam zdjecia. Pewnie jutro z rana dopiero cos bede wrzucal![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Panowie - dzięki za plener i zdjęcia.
Mgła dała bardzo ciekawy efekt i już wiem co w najbliższym czasie będzie w moich planach zakupowych. System Cokina i flitry a mgła będzie jednym z pierwszych zakupionych filtrów.
Pozdrawiam i do rychłego zobaczenia na następnym plenerze.
[SIGPIC][/SIGPIC]
EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl
No Panowie gratuluje wypadu!! frekwencja co widać po zdjęciach dopisała, pogoda również a smaczku dodaje mgła.
Czyżby system Cokina i połówka tabaczkowego albo zachodu słońca dopełniała całości?
Zdjęcia świetne oddają klimat i atmosferę,muszę przyznać że moje z przed dwóch tygodni nie oddają tego kolosa.
Następny wypad robię z Wami.
Pozdrawiam
A jakieś piwko po plenerku było?
Ostatnio edytowane przez serbio ; 28-03-2009 o 23:34
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Wypad industrialowato udany, pewnie gdybyśmy jeszcze raz tam pojechali to byłoby co dopstrykać, czego nie zauwazylismy lub nie zdążyliśmy wczoraj.
Troyan - 3 fajana
Kuba - efekt mgły fajnie wyglada, podoba mi sie ponadto 3 i 4
Harnas - najbardziej 1
Modzel - naj 2 i 4
Peter - 5 (za klimat) 9, 11, 17 (lubie takie offowe)
Ostatnio edytowane przez adikPL ; 29-03-2009 o 11:18
Toffic, 1, 2 z ciekawej strony i wysokosci robione, 6 tez oki :-)
Hej Chłopaki!
Niestety nie udało mi się wpaść do cementowni, ojj zdenerowałam się, ale cóż. Dosyć o mnie, mgielne zdjęcie cementowni mnie urzekło, a myślałam, że już nic mnie nie urzeknie robione w cementowni! Co to za ustrojstwo?
Sprawa numer dwa 5 kwietnia jest foto dej w Sosnowcu, są chętni?