Troyan, jak ubierzesz kabaretki i rozowe mini to Cie znajdziemy.. gdziekolwiek bedziesz
A mnie prawdopodobnie poznasz po gaciach moro jak znam siebie i zycie. A Kube po.. krążowniku![]()
Troyan, jak ubierzesz kabaretki i rozowe mini to Cie znajdziemy.. gdziekolwiek bedziesz
A mnie prawdopodobnie poznasz po gaciach moro jak znam siebie i zycie. A Kube po.. krążowniku![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Dobra, wszystko jasne, mogę spać spokojnie, tylko zebym nie zaspał.
Boszzz, ileż to człowiek rzeczy musi pozałatwiać zeby głupie zdjęcia porobić. Z tegi wsystkiego fotografia wydaje się najprostszym zajęciem![]()
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Ostatnio edytowane przez Modzel ; 27-03-2009 o 13:38 Powód: Automerged Doublepost
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
Nie no, bez przesady, na każdym spotkaniu - przynajmniej na tych co ja byłem - focenia jest najwiecej, trochę gadania, a świadkiem onanizacji byłem rzadko. Pewnie to czyta sporo ludzi i niezłą bekę mają, nie warto żeby się zrazili, bo zawsze ktos może jeszcze wpaść na plener.
Nooo, chyba że robi się tu jakaś grupa trzymająca władzę i ja nic nie wiem
Spokojnie, nikt tu nie ściąga spodni, nikt się nie onanizuje, macanie i inne formy mobbingu też są rzadkością. My się tu głównie zajmujemy pstrykaniem![]()
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Adik prosze Cie.. nie sprwoadzaj tego "naszego" watku do klimatu pozostalych na tym forum..
Grupa trzymajaca wladze, sciaganie gaci, macanie... zawsze mozna przewrot jakis zrobic nie?![]()
a ja to wszystko postaram się uchwycić![]()
__C50,3000, 18-55,18-80,70-200L,50__
początkujący dużo chęci