"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
to ja zapytam tak - skad jest blizej do cementowni - spod biblioteki czy tego sklepu?? i czy ew. wszyscy bez problemu dostana sie pod sklep - jesli tak to mozemy sie tam umowic.. jesli ktos z niezmotoryzowanych mialby z tym klopot to moze byc ta biblioteka :-)
aha, jakies zmiany na liscie czy na razie jest nas czterech ??
pytam bo potem nie wiadomo bedzie czy i na kogo czekac na parkingu..
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 27-03-2009 o 09:02
Ale wiecie co, pojawił się jeszcze jeden czynnik komplikującyW nocy trzeba przestawić zegarki o godzinę do przodu
Umawiamy się na 9.00 czasu dzisiejszego czy 9.00 czasu jutrzejszego ?
A kto jedzie z Katowic samochodem zebym mógł sie z nim zabrać ?
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 14-07-2011 o 15:44 Powód: Usunięty nr telefonu na prośbę usera
Założyłem sobie FOTOBLOGA
1. adikPL
2. Kubak82
3. piotrthx
4. Modzel
5. Toffic
Ja będę w Katowicach na Korfantego około 8.00. Z orfantego mogę podejść gdzieś skąd będziecie odjeżdzać.
to moze umowmy sie wstepnie ze jesli Czajna sie zdecyduje to umowimy sie na placu Andrzeja na przystanku autobusowym - zabiore Was wtedy z jednego miajsca.. jesli by nie jechal to wygodniej bedzie sie i Tobie i mnie sptkac na przystanku autobusowym "uniwersytecka" (http://rozklady.kzkgop.pl/mapka_przy...przystanku=309) po prawej stronie patrzac od ronda :-)
godzina +/- 8.30 :-)
Czyli na przystanku po tej stronie gdzie jest UŚ, nie po tej stronie gdzie jest Spodek ? Zeby nie było bani ze bedziemy an siebie czekać po przeciwnych stronach Roździeńskiego![]()