witam ,siedze teraz w zakopcu ale przyszly tydzien czemu nie...musze to przemyslec odezwe sie w poniedzialek
witam ,siedze teraz w zakopcu ale przyszly tydzien czemu nie...musze to przemyslec odezwe sie w poniedzialek
Jak się złożymy w 4 na paliwo to wyjdzie niewiele, a wypad może być interesujący. Wiadomo, że u każdego może być różnie z czasem, ale gdyby każdy dysponował sobątą w pełni wolną, to niekoniecznie trzeba się ograniczać tylko do focenia w wytwórni filmów, można zachaczyć o inne ciekawe miejsca i trochę (przed i po wyzycie w WFF) pozwiedzać.
To takie moje wolne myśli... :-)
edit, no to Piotrze udanego wypoczynku, pogodę masz piękną - sporo śniegu, słonecznie i przyjemnie - tylko pozazdrościć, Pozdrowencje :-)
Interklasa, jedna wielka rodzinaSpotykamy się od 2004 dwa, trzy razy w roku jedni odchodzą inni przychodzą, niezwykła atmosfera. Polacam!
Co do Wrocka to zwerbowałam nam modelkę, jakby ktoś chciał. Co do focenia to obok tego czegoś jest przecież Pergola, a na upartego jest i Zoo. Stamtąd mozna się przenieść na rynek, za dwa dni gdzieś powinnam wiedzieć do jakiego lokalu się zwiniemy, żeby zjeść coś dobrego i pogadać oczywiście o fotografii![]()
a czy Modelka jest wolna xD ;P
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
ale z nimi pracuje więc nie wypada podrywać ;D a do Wrocka pojadę rozrywkowo ;p o ile to wypali w ogóle...
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
Trochę czasu minęło od naszego pleneru w Szopienicach, ale dopiero teraz znalazłem chwilkę żeby siąść na rawami. Zapraszam do zerknięcia i skrytykowania
www.adifoto.blogspot.com
...
1.Niezłe te na piździkach, ale ciut ciemne jak dla mnie. Na architekturze się znam mniej niż na gotowaniu.
2.Modelka zajęta, ale co to za przeszkoda.
3.Lokal na później jeszcze nie jest wiadomy, zbyt wiele pomysłów mamy.