Wroclaw Wroclawiem, a moze by tak W KONCU Katowice baj najt zrobic co? Wczoraj kolo 22 jechalem przez centrum i powiem wam, jak wszystko jest zasypane sniegiem to calkiem fanie wyglada![]()
Wroclaw Wroclawiem, a moze by tak W KONCU Katowice baj najt zrobic co? Wczoraj kolo 22 jechalem przez centrum i powiem wam, jak wszystko jest zasypane sniegiem to calkiem fanie wyglada![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
wstyd sie przyznac ale o 22 to ja juz smacznie spie
potem w trakcie nocy slysze "łeee.. łeeeee.. łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e.." wiec korzystam z kazdej minuty snu jaka mi zostaje ;-)
ciezko mi bedzie sie wyrwac wieczorem/w nocy bo to generalnie pora kąpania/karmienia/usypiania/uspokajania/noszenia/usypiania/kołysania/karmienia/usypiania/.. ;-)
http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=524
Z chęcią złożę się na paliwo, jeśli ktoś będzie się wybierał.
ja tez sie pisze na zrzutkę na paliwo i wyskok do wro
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
Teraz chłopaki trzeba tylko namierzyć kierowcę !
To może kolega Innowierca, który ostatnio z Tobą był?
Piotrthx? Modzel? Może inni forumowi, nieforumowi, mobilni, nieżeniaci, niedzieciaci się wypowiedzą![]()
Zapytam się Piotrka R., wątpię żeby pojechał, no ale zapytać nie zaszkodzi.
Nie napalam się zbytnio, ale gdyby była okazja to ja jak najbardziej się piszę...
kierowcę i samochód.....
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
Ha! Innowierca znalazł mi miejscówkę w samochodzie znajomych z mojego rodzinnego ukochanego forum, załapałam się na ostatnie miejsce. Teraz myślę jak by Was tutaj chłopaki i z kim skumać, bo może gdzieś ktoś się jeszcze pojawi chętny, ehhh ,,,
a co to za forum? Ja myślałem, że wszyscy CB kochają
Spoko Zemfira, mamy jeszcze tydzień na wykombinowanie transportu, ja popytam, Matekithan popyta, może ktoś inny tu zajrzy i się zdecyduje sam pojechać, a nas przy okazji zabać na pakę itd. A jak nie Wrocek, to wymyśli się coś innego :-D