Strona 56 z 103 PierwszyPierwszy ... 646545556575866 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adikPL Zobacz posta
    a Ty czajna, jak się uwiniesz szybciej ze swoim zobowiązaniem to też wpadaj.
    Niestety nie da rady Jestem uwiązany u siebie do wieczora... Ale na kolejne spotkanie plenerowe powinienem dać radę przybyć Miłego wyjścia Wam życzę
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Domyślnie

to jest w abramowskim. jada tam busy 653 i 688 spod dworca. wysiadasz przy famurze i naprzeciwko jest to technikum.

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    to jest w abramowskim. jada tam busy 653 i 688 spod dworca. wysiadasz przy famurze i naprzeciwko jest to technikum.
    tak, tam na stronce są podane busy i przystanek na jakim należy wysiąść. A Ty Badi jedziesz? jak tak, to z kim i czym? Bo jesli busem to moze jakos się zgramy ok. 9.30 pod PKP?
    U mnie na chwilę obecną się nic nie zmienia, jestem żywo zainteresowany "tambyciem" :-)
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

ja niestety odpadam :-( .. gdybym sie teraz wybral to pewnie mialbym szlaban na 21'go wiec sami rozumiecie ;-) .. do tego mam jeszcze dylemat bo 22'go jest rajd w wieliczce na ktorym tez chcialbym byc a 2 dni z rzedu na focenie - to by bylo zbyt piekne by bylo prawdziwe ;-)

rajd wiec pewnie odpuszcze i widzimy sie w cementowni

echelon
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    rajd wiec pewnie odpuszcze i widzimy sie w cementowni
    Koniecznie, cementownia musi być.

Z tymi prezentacjami też sobie datę wymyślili, nie ma szans, kobieta nie przepuści.

Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez echelon Zobacz posta
    Z tymi prezentacjami też sobie datę wymyślili, nie ma szans, kobieta nie przepuści.
    Jak to dobrze być singlem freedom, freedom i raz jeszcze freedom.
    Tak na poważnie, echelon rano wpadaj na wernisaż, a po poludniu zajmij się swoją kobietą. Albo zabierz ją do Piotrowic, łyknijcie razem trochę kultury, a potem wytańczycie wszystko na jakiejś imprezce - zawsze to jakiś kompromis :-)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

łyknijcie razem trochę kultury, a potem wytańczycie wszystko na jakiejś imprezce - zawsze to jakiś kompromis :-)
    Wystaczy zorganizowac terenowke i wybrac sie w teren.. i kultura i odreagowanie jest..

PS
    Dlaczego na cholernej viscie nie moge wstawiac emotek??
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Domyślnie

tak, tam na stronce są podane busy i przystanek na jakim należy wysiąść. A Ty Badi jedziesz? jak tak, to z kim i czym? Bo jesli busem to moze jakos się zgramy ok. 9.30 pod PKP?
    U mnie na chwilę obecną się nic nie zmienia, jestem żywo zainteresowany "tambyciem" :-)
    zobacze jak dzis bede sie czul. po urlopie i wczorajszym szalenstwie na sepulturze jestem z lekka zmeczony. wieczorem dam znac.

echelon
    Guest

Domyślnie

Jak to dobrze być singlem freedom, freedom i raz jeszcze freedom.
    Tak na poważnie, echelon rano wpadaj na wernisaż, a po poludniu zajmij się swoją kobietą. Albo zabierz ją do Piotrowic, łyknijcie razem trochę kultury, a potem wytańczycie wszystko na jakiejś imprezce - zawsze to jakiś kompromis :-)
    Nie ma lekkości na tym świecie, ma dość ciągania się za mną zapatrzonym w wizjer, słuchania moich fotograficznych tyrad i innych wynaturzeń. Szczęście całe, że częściej nie zdarzają się takie święta

Miasto
    Będzin

Domyślnie

U mnie też zaczyna się niestety robić niepewnie :-/
    Wieczorem ostatecznie się określę (w sumie sam do siebie, bo i tak nikt chęci uczestnictwa nie deklarował oprócz badiego ).
    Tak czy siak, już ze niedługo Cementownia, wiec nie jest tak źle :-)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Strona 56 z 103 PierwszyPierwszy ... 646545556575866 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów