łeee, tylko nie ptaszory :-)
a kiedy robimy weekend z Babią G?
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Ja bym krzaczory obskoczyl moze.. jeszcze lepiej Babia Gore.. szczerze mowiac grodziec (czy inne ruiny) wyglada przy tych 2 propozycjach blado jak dla mnie aaaaaaale ostatecznie..![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Ja na Babia Gore bardzo chetnie sie pisze jesli bedzie korzystny termin to jade![]()
Mam tu jeszcze z 2 milosnikow tego tematu![]()
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=8455
wybiera się ktoś? ja na chwilę obecną pewnie tam pojadę, można przy okazji trochę "reporterki" porobić, a i ciekawych rzeczy się dowiedzieć o warsztacie wystawiających tam foty autorów, później ew. siąść na małą czarną i chwile pogadać...
ja pracuje w sobote...kiedy mozna bedzie obejrzec wasze fotki z szopienic ?
Oki, gdyby nikt z'auto'matyzowany nie jechał i z doberj woli nas nie wziąłto skoczymy busem spod dworca PKP, do soboty jeszcze daleko wiec bedziemy w kontakcie :-)
Szkoda ze akurat w sobote Ci wypadła robota. u mnie rawy z Szopienic leżą na kompie (jak zresztą sporo innych) jak tylko coś z nich wyciągne to na pewno dam notkę :-)