Strona 52 z 103 PierwszyPierwszy ... 242505152535462102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Niestety... czolg rozgrzebany, czesci beda za... tydzien:/ mala szansa ze jutro bede..
    widze, ze ominelo mnie wczoraj troche postow ;-) .. Michal, trzeba bylo powiedziec, ze Cie kobieta nie puscila .. ja bym zrozumial ;-)

ale do rzeczy - dzieki wszystkim za udany plener - bylo super i trzeba to bedzie koniecznie powtorzyc w cementowni kolo Bedzina :-) .. to moze wstepnie, jesli pogoda dopisze - 21 lub 22 luty, co Wy na to :-) ??

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    ale do rzeczy - dzieki wszystkim za udany plener - bylo super i trzeba to bedzie koniecznie powtorzyc w cementowni kolo Bedzina :-) .. to moze wstepnie, jesli pogoda dopisze - 21 lub 22 luty, co Wy na to :-) ??
    Jestem jak najbardziej za więc ładować akumulatory i na Będzin
    A dzisiejsze fotki już "się robią" więc wnet coś tu wrzucę...
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Domyślnie

Jak pogoda dopisze jak dzisiaj, to cementownia może być miodna. Dziękuję również za spotkanie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zemfira Zobacz posta
    Jak pogoda dopisze jak dzisiaj, to cementownia może być miodna.
    specjalnie pogooglalem i rzeczywiscie robi wrazenie :-D .. bedzie co pstrykac i pewnie plener bedzie dluzszy niz dzisiejszy .. ps. a my w miedzyczasie czekamy na torturiala :-D

ja tylko uspie mala i tez zabieram sie za zdjecia :-)

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Ja również dzięx za towarzystwo, całkiem fajne miejsce fotki przejrzałem, ale "wołać" je będe w przyszłym tyg, może też coś wrzucę (chyba, że poziom waszych będzie na tyle dobry, że swoimi nie będe się kompromitował :-) ).
    Kolejny przystanek Cementownia B-n, zatem do usłyszenia i zobaczenia, Pozdro :-)
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie Moje streszczenie

Spotkaliśmy się dziś 7.02.2009 w miejscu, które nie wygląda już jak dawniej, niewiele z niego niestety już zostało:

Oczywiście do wieży trzeba było zajrzeć, więc weszliśmy wszyscy

Niektórzy pstrykali fotki...

...niektórzy zarabiali na dzisiejszy napój zbierając to co oczywiście można sprzedać - złomik...

Szybkie przestrzelenie szkiełek od Kuby

A my tu gadu gadu

Niektórzy byli bardzo mali...

...i musieli podejmować mrożące krew w żyłach decyzje

Spotkaliśmy też innych nawiedzających to miejsce, uprawiających równie extremalne sporty jak my

Ogólnie tyle z pozytywnej wyprawy... Oby częściej!!! Pozdro
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

echelon
    Guest

Domyślnie

Dzięki wszystkim za wspólny plener, jeszcze się przez swoje rawy nie przekopałem. Mysle, ze o cementowni juz mozemy zaczac dyskutowac

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez echelon Zobacz posta
    Mysle, ze o cementowni juz mozemy zaczac dyskutowac

Już było sporo na ten temat gadania, łącznie z linkami podglądowymi, podobnie jak Szopienicami, teraz tylko ustalić datę kolejnej "randki" i sruuuuu :-). Chyba Kuba pisał o 21 lub 22 luty, wiec można wstępnie przystać na te daty i wpisać je sobie do kalendarza.
    Po dokładniejsze info (jak dojechać, czym, gdzie wysiąść itd) zgłaszać się do nijakiego adik'aPL lub do jeszcze bardziej zorientowanej (bo już "tambyłej") Zemfiry.
    Spokojnej nocy, Pzdr
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

pomysl na dzisiejsze spotkania rewelacja...ale
    w planie mialo byc na pewno:
    - onanizm sprzętowy, czyli macanie, zamiany, itp.
    - dużo gadania, bo przecież umawiamy się na ten plener już kilka miesięcy
    - łażenie bez celu
    - jak starczy czasu, to coś się pstryknie
    wiec chyba niewszystko udalo sie zrealizowac,wiec licze na szybka powtorke.

http://picasaweb.google.com/piotrthx/Szopienice#

Domyślnie

Cementownia to jest obiekt na 4h przynajmniej Jak dla mnie składa się z 4 części, głownej tam gdzie jest wielki komin, ojj w tym kominie to się działo, nie jedna modelka tam wystawała nie zawsze w ubraniu. Koło komina jest tzw. dziupla Tam zwykle się przebierać można w czasie sesji. To ta ekstremalnie niebezpieczna część, juz tam nie wchodzę Druga ta nowsza jest z prawej strony, tam się fajnie okna komponują. Trzecia to ta gdzie nie trzeba się bać, że cos spadnie na głowę, bo nie ma dachu Czwarta to takie rozwalone coś cały mur przewalony. W sumie jest jeszcze piąta....
    Piotrrixx dziękujęmy za poprowadzenie, potem wyskoczyliśmy na trasę szybkiego ruchu, bo stamtąd już drogę znałam

Strona 52 z 103 PierwszyPierwszy ... 242505152535462102 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów