adikPL z mojej strony bez zmian...torba spakowana ,jeszcze jeden zestaw akumulatorow i juz ok. Zastanawiam sie nad statywem ,powiedzcie co bedziecie dzwigac ze soba?
hehe, widze masz jakies parapsychologiczne zdolności Badi :-) To jak mam małą prośbę, zmaterializuj w mojej torbie 16-35 2.8L przyda mi się jutro na plener ;-)
oki, będę czekałja niestety nie mam statywu, a akumy podładuje wieczorem i tez juz jestem ready. See U
parking pod realem jest wielki,jak sie odnajdziemy?
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Modzel, powtórze głosniej:
JAK CHCESZ, TO CIE MOGE ZGARNĄĆ PO DRODZE! :-)
albo inaczej:
Modzel, pomóc ci?!
Jak chcesz, to ci pomogę?!
(No, to ci pomogę)
keszelO jasne, ze mozesz. Pakuj sprzet i przybywaj.
Co by sie nie szukac za długo, to może umówmy sie gdzieś blizej stacji paliw? (chyba jest tam takowa zaraz przy realu)
Ostatnio edytowane przez RNz ; 06-02-2009 o 23:52
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Ja też będę jak trafię, może ktoś jeszcze przeczyta i da mi numer telefonu do siebie, bym mogła zadzwonić, że się spoźnie, że szukam etc.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie mogę edytować postu, więc jestem zmuszona dać drugą odpowiedź. Mój numer tel 692022287 jeśli ktoś jeszcze tutaj rano wejdzie, proszę o wysłanie smsa kontaktowego. Dziękuję.
Ostatnio edytowane przez Zemfira ; 07-02-2009 o 02:10 Powód: Automerged Doublepost