Strona 50 z 103 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

widzialem te ruiny przejezdzajac tam kiedys - bedzie juz z pol roku

kiedys huta zajmowala ogromny teren, dzis jest juz w zasadzie zlikwidowana.. teren byl tak eksploatowany ze jeszcze jakies 15 lat temu byla tam pustynia - po prostu zadna roslina tam nie dawala rady.. wiem, ze znajdowaly sie tam budynki administracyjne/dyrekcyjne o dosyc ciekawej architekturze.. troche dalej sa juz bydynki przemyslowe.. nie wiem ile z tego jeszcze stoi wiec jedziemy troche w ciemno..

z drugiej strony (czyli od szopienic) tez jest sporo pozostalosci po hucie (niektore budynki byly objete ochrona konserwatora zabytkow ale tez nie wiem czy jeszcze w ogole staja).. kiedys tam trafilem gdy skradziono mi auto i w tych ruinach urywal sie slad.. ale to juz historia do zubrowki

w kazdym razie miejsce warte odwiedzenia i sprawdzenia co jeszcze stoi.. zobaczymy tez w jakim jest to stanie bo w odroznieniu od cementowni w Jaworznie - tu chyba wikszosc budynkow byla z cegly wiec ryzyko wchodzenia do srodka moze byc wieksze.. najwyzej bedziemy losowac kto wchodzi pierwszy :wink:

ps. zwazywszy jeszcze na lokalizacje, stopien bezrobocia i "tworczej przedsiebiorczosci" mieszkancow lepiej bedzie tez stosowac sie do zasady "chodzmy wspolnie, to nam nikt nie c...."

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    tu chyba wikszosc budynkow byla z cegly wiec ryzyko wchodzenia do srodka moze byc wieksze.. najwyzej bedziemy losowac kto wchodzi pierwszy :wink:
    OK, wezmę zapałki do losowania

A co do wspólnego chodzenia, jak to się mówi: "w kupie siła"
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    (...)zobaczymy tez w jakim jest to stanie bo w odroznieniu od cementowni w Jaworznie - tu chyba wikszosc budynkow byla z cegly wiec ryzyko wchodzenia do srodka moze byc wieksze(...)
    E.. no chywila.. w Jaworznie to jest wiekszosc z cegly, dlatego jest tak szybko rozbierana.. materialy budowlane nie sa tanie, a chalupy trzeba stawiac nie?
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    E.. no chywila.. w Jaworznie to jest wiekszosc z cegly, dlatego jest tak szybko rozbierana.. materialy budowlane nie sa tanie, a chalupy trzeba stawiac nie?
    no ja myslalem o tych najwiekszych silosach, "swiatyni" i szkieletach innych budynkow.. a tu (z tego co widzialem) betonu prawie wcale nie ma i cegla rzadzi..

choc moze zamiast ruin zastaniemy juz luksusowe domy.. z cegly

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

A jak ma się sprawa długości pleneru. Rozumiem, że mniej więcej zaczynamy o 10, potem może jakiś pub a ja w zasadzie ostatni pociąg mam ok. 21... Może napisze ktoś ramowy program pleneru
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Domyślnie

jakos tu tak cicho i spokojnie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    czas zrobic halas?

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Chyba juz wszystko jasne, kazdy się z kazdym poustawiał, a witki będziemy przybijać na parkingu pod realem
    Ja stawiam się o 9.20 na Koszelewie piotrthx ;-), nic sie nie zmieniło?

a Ty Badi będziesz???
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

ładujemy akumulatory
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Witam!
    Mam nadzieję, że lista na jutro nie została zamknięta i można się przyłączyć

Strona 50 z 103 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów