Strona 46 z 103 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

No to się trzeba będzie z cementownią obchodzić delikatnie i uważac gdzie się chadza. Mimo wszystko warto sie tam wybrac i niekoniecznie zapuszczac bardzo gleboko do srodka budynkow. No ale to juz do ustalenia jak i kiedy.

Moze kiedys Peter przejdzie na jasną stronę mocy Choć trzeba przyznac ze Canon takim jak On tego nie ułatwia swoją polityką cenową i marketingiem :-)
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    Kuba! Haaaloooo!

Jak się Kuba nie odezwie do czwartku, to polecim na Będzin, co Wy na to?
    jestem, jestem :-D

powroty z urlopu i L4 sa ciezkie - wybaczcie mi moje chwilowe niedyspozycje forumowo/umyslowe - w pracy jestem a spalem dzis moze z 2 godziny ;-)

co so Szopienic to u mnie termin ciagle aktualny.. mozemy tez wrocic do starej wersji planu, tj. spotkania na parkinku pod realem w Myslowicach.. stamtad mozna albo dojsc pieszo (choc to kawalek) albo jesli Michal (ze swoja funkielnowkąniesmiganą 50'tka "de" ) sie zjawi czolgiem to moze nas podrzuci ;-)

Domyślnie

Jutro nabywam canona 10-22 w sam raz na architekturkę nocą, tylko jedna sprawa mnie nęka, nie umiem dojechać do Szopienic, a w ogole jazdy po Katosach się boję. Poczekam na plener w Będziniu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Zemfira, napisz skad bys jechala.. przeciez zawsze mozna sie spotkac gdzies po drodze i do siemianowic dojechac w jednym/dwoma lub wiecej samochodami :-)

ps. 10-22 raczej nie bedzie tam proznowal :-D
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 02-02-2009 o 21:05

Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zemfira Zobacz posta
    Jutro nabywam canona 10-22 w sam raz na architekturkę nocą, tylko jedna sprawa mnie nęka, nie umiem dojechać do Szopienic, a w ogole jazdy po Katosach się boję. Poczekam na plener w Będziniu.
    Ja tez nie mam pojęcia gdzie jest ta miejscówka w Szopienicach i jak tam trafić, jakimi liniami dojechac itd, wiec licze na to ze ktoś o złotym sercu mnie z Katowic weźmie na pakę, ew. zbierze sie jakas wieksza grupa "demobilistów" i razem wsiadziemy w jakis autobus. Nie zniechecaj się Zemfira, z takim szkłem tak łatwo sie plenerów nie odpuszcza :-).
    Zobaczymy jak to sie organizacyjnie rozwinie, bo jak nikt nie poratuje to ze mna tez moze byc kiepsko.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adikPL Zobacz posta
    (...)wiec licze na to ze ktoś o złotym sercu mnie z Katowic weźmie na pakę(...)
    Nie kus

A tak powazniej troche, to mozemy sie w dowolnym mieejscu umowic, ludzie sie zapakuja do krazownika Kuby i do mojego karawanu i dojedziemy wszedzie (nie wierze ze bedzie nas wiecej niz 10 osob).
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta

A tak powazniej troche, to mozemy sie w dowolnym mieejscu umowic, ludzie sie zapakuja do krazownika Kuby i do mojego karawanu i dojedziemy wszedzie (nie wierze ze bedzie nas wiecej niz 10 osob).
    I robi sie coraz bardziej optymistycznie
    Ale słyszałem, że Ty Modzel przymierzałeś się do 50D, a ze stopki wynika ze zostałeś beta-testerem 70D Mam tez nadzieje, ze dasz przestrzelić kilka razy Twój nowy słoik 10-400 f2.0 - Tylko gdzie sprzedają takie nowinki, na Marsie?

Tak seryyjo, jesli wypali akcja z Waszymi dwoma "panzerami" i nas zapakujecie to myśle ze spokojnie wieksza grupka sie zjawi i moze byc calkiem przyjemnie w wiekszym gronie na tym plenerku, Pozdrówki
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

Ja obserwuję i jak zagra mi czasowo też się zjawię.
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

witam,
    rozumiem ze data 7.02 tj sobota jest juz prawie pewne,a co z godzina? bede jechal z dabrowy wiec moge zabrac koleznke i kolege z bedzina.

Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    witam,
    rozumiem ze data 7.02 tj sobota jest juz prawie pewne,a co z godzina? bede jechal z dabrowy wiec moge zabrac koleznke i kolege z bedzina.
    Byłoby fajnie,dzięki - wtedy u Kuby i Modzela zostaje wiecej miejsca dla innych.
    Jesli chodzi o godzine, to na moj gust im wczesniej tym lepiej. pozostałą część popoludnia można "przeznaczyć" na inne pozafotograficzne zajęcia hmmm?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Strona 46 z 103 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów