Strona 45 z 103 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    byle nie za wielu, bo jak każdy przyjdzie z żubrówką, to się nie narobimy tych fotek za dużo :-)
    to ja nawet puszki ze sobą nie biorę, wpadne tylko na parę głębszych ;-)

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    tak na marginesie: będę z opozycji - whisky górą! :-)
    popieram, ostatnio u mnie Red Label od Jaśka wyparował szybciutko, zdecydowanie zaszybko :-(

Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    kolega sie pyta ,czy z nikonem moze sie pokazac ?
    ale tylko gdy ma D80 lub nizej, bo jak wpadnie z D700 to ja mu nie chce zazdrościć przez cały plener tylko fotki porobić w spokoju :-)
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

black label society, b. lubie ten zespol ;] hehe

ja do 10tego odpadam niestety.

Coś już napisał
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

ja najprawdopodobniej tez na 2 tyg w łóżku utknąłem...
    40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adikPL Zobacz posta

Trudno, to może ktoś z Zagłębia jest chętny na zestreetowanie w sobotę rano Będzina, Dąbrowy, ew. Sosonowca? hmmm?
    Ja z Zagłębia własnie jestem, co do streetowania, to w Będzinie jest nawet co w Sosnowcu i Dąbrowie już tak jakoś zwyczajnie. Poza tym w Będzinie można przeskoczyc na zamek, ale tam nudy i do placu większe nudy, za to jest cmentarz żydowski za zamkiem calkiem ciekawe miejsce. Potem podjechać na Cementownie, a polecam jeszcze Szamotówkę w Rogoźniku opuszczoną i mniej niebezpieczną niż cementownia, bo cementownia to wielkie ryzyko, ale co kto lubi

Domyślnie

czemu cementownia w bedzinie, to ryzyko?

bylem pare razy i bylo luz, jesli to to miejsce, o ktorym mysle.

Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zemfira Zobacz posta
    Ja z Zagłębia własnie jestem, co do streetowania, to w Będzinie jest nawet co w Sosnowcu i Dąbrowie już tak jakoś zwyczajnie. Poza tym w Będzinie można przeskoczyc na zamek, ale tam nudy i do placu większe nudy, za to jest cmentarz żydowski za zamkiem calkiem ciekawe miejsce. Potem podjechać na Cementownie, a polecam jeszcze Szamotówkę w Rogoźniku opuszczoną i mniej niebezpieczną niż cementownia, bo cementownia to wielkie ryzyko, ale co kto lubi
    Tak, wiem Zemfiro Piotrek Radomski kiedyś mi podrzucił linka do Twoich fotek i mówił, że tutejsza jesteś Gdyby coś się działo lub gdzieś, kiedyś, ktoś coś organizował w pobliżu to ja z chęcią pozużywam migawkę z innymi hobbystami
    To ja się przyłącze do pytania Badiego, co z tą naszą cementownia nie tak?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

No to na czym stanelo (Szopienice? Zubrowka? Sopienice a potem Zubrowka?) ?
    Ostatnio edytowane przez Modzel ; 02-02-2009 o 11:55
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Może zróbmy te Szopienice, bo umawiamy się na nie dłużej. Tylko Kuba jest potrzebny jako przewodnik (i oczywiście dobry kompan), bo ja nie wiem gdzie to jest.
    Kuba! Haaaloooo!

Jak się Kuba nie odezwie do czwartku, to polecim na Będzin, co Wy na to?
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Miasto
    Będzin

Domyślnie

Jesli stanie na Szopienicach to ja od razu proszę kogos o zabranie na pakę (z Katowic), bo nie wiem jak sie tam poruszac i gdzie to jest.

Jesli stanie na Będzinie to chyba trzeba bedzie przyszykowac noże i kastety, a jak ktos nie posiada to bedzie tłukł statywem bo Zemfira mówi ze tam niebezpiecznie jest :-)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adikPL Zobacz posta
    To ja się przyłącze do pytania Badiego, co z tą naszą cementownia nie tak?
    Nie mówię, ze tam nie bywam, zwyczajnie nie wchodzę do środka, od czasu sesji z chłopakiem po budownictwie, ktory dosłownie przebiegał cementownie w strachu. Powiedział, że to może się zawalić w każdym momencie. Mnie tam życie miłe mam tylko jedno. Potem jeszcze pytałam kilka osób po fachu i potwierdzili moje słowa. Jakieś dwa lata temu zginął tam chłopak, kawałek budynku się na niego zawalił. Nie znam szczegółów, możliwe, że sam zawinił. Widziałam tam dzieciaki chodzące po murach, rzucali w nas fotografujacych kawalkami cegłówek Doglądam cementownię co jakiś czas od 3 lat i widzę co jeszcze nie tak dawno tam stało, a co się rozwaliło. Szkoda, ze została skazana na wyniszczenie, bo obiekt na pewno imponujący i przykuwający uwagę.

A o Piotrku nie wspominaj, on z wrogiego obozu

Strona 45 z 103 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów