Ponownie rzucam temat "Katowice po zmroku". Od jutra opadow ma nie byc, lub naja byc w ilosciach sladowych. W zwiazku z tym... dzialamy cos?![]()
Ponownie rzucam temat "Katowice po zmroku". Od jutra opadow ma nie byc, lub naja byc w ilosciach sladowych. W zwiazku z tym... dzialamy cos?![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Ej... dziewczyny.. co jest? Nikt nie ma ochoty na pstrykanie?
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
Nie wiem jak dziewczyny, ale ja poczekałbym aż mrozy odpuszczą :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Mam jedno pytanie co do naszej studyjnej "sesji". Powoli zabieram sie za obrobienie fot i pewnie nie bawem chcialbym moze z 2-3 zdjecia umiescic. W zwiazku z tym chcialem zapytac Malekithana, bo chyba jemu najblizej do modelek, ktore focilismy: czy mozna publikowac na forum te fotki tj czy modelki wyrazaja zgode?
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Kuba, wez ty idz juz rodzic bo nie ma z kim isc w miasto.. o krzczorach nie mowiac![]()
Modzel, weźmy sie za ta cementownię w Będzinie...
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
dlaczego badi? fakt, że okiennic tam nie uświadczysz, ale nie wyrabiali cementu pod gołym niebem, zadaszenie tam jest wiec spokojnie można focić czystymi soczewkami
Moja Mama jest poważnie chora, więc jestem mocno ograniczony czasowo. Nie chcę się deklarować na 100% co do focenia czegokolwiek i gdziekolwiek, muszę pozostawać do dyspozycji do końca tygodnia![]()
adrian trzymaj sie chlopie, a kuba ty spokojnie rodz ;]
u mnie sobota w czestochowie czczac rogi kozla, a w niedziele sodoma i gomora w bielsku na wosp.
Cementownia chetnieale napewno nie w ten weekend... praktycznie caly wypelni mi WOSP, tyle ze w jaworznie a nie w bielsku:P
W kazdym razie, jakby ktos chcial dac pare peelenow na WOSP a przy okazji przejechac sie prawdziwa terenowka, quadem albo samochodem rajdowym, to zapraszam do mojej wioski.. dokladnie po drugiej stronie ulicy od cementowni
Wracajac do cementowni w Bedzinie- moze byc ciezko w tygodniu sie tam dostac przed zmrokiem, dlatego rzucilem Katowice PO zmroku8)